Ulkoilma 7.9.2017

Oulangan luontokeskuksessa käynnistyy ruskasesongin jälkeen remontti. Luontokeskus on suljettu remontin ajan, lokakuun puolivälistä alkaen noin kolme kuukautta.


Mainos


Rakennuksessa muun muassa uusitaan kiinteistön lämmityspatterit sekä parannetaan sisätilojen toiminnallisuutta niin asiakaspalvelun, toimistotyön kuin myyntituotetilojen osalta.

Luontokeskukseen tehtiin viime vuonna yli 74 000 käyntiä ja kuluvana vuonna käyntimäärät ovat olleet myös kasvussa. Toteutettavan remontin ansiosta saadaan jo useiden vuosien ajan kaivatut huolto- ja kunnostustoimenpiteet toteutettua ja luontokeskus pystyy jatkossakin vastaamaan kasvussa olevien käyntimäärien asettamiin haasteisiin.

Vuonna 1988 rakennettua ja vuonna 2002 laajennettua luontokeskusta ei ole remontoitu rakentamisen jälkeen juuri lainkaan ja osa materiaaleista ja ratkaisuista on tullut lähes 30-vuotisen tiensä päähän. Vain näyttelyä on uusittu, viimeksi vuonna 2014.

Alustavan aikataulun mukaan luontokeskus avataan yleisölle tammikuun 2018 lopussa. Remontin aikana luontokeskuksen asiakaspalvelijat tavoittaa puhelimitse, sähköpostilla ja facebookin kautta. Kuusamossa Karhuntassun palvelupisteestä saa henkilökohtaista asiakaspalvelua. Remontin edistymistä voi seurata Oulangan kansallispuiston Facebook-sivulta.

https://www.facebook.com/oulangankansallispuisto/

Lähde: Metsähallitus / Kuva: Mika Mannonen


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika