Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 21.12.2017

Metsähallitus on sopinut Nuuksion kansallispuiston Haukkalammen opastuvan ja luontotuvan vuokraamisesta luontomatkailuyritys Natura Vivalle 1.5.2018 alkaen. Sopimus käsittää asiakaspalvelun opastuvalla sekä Tikankolon ja Oravankolon vuokratupien vuokraamisen (1.1.2019 alkaen).


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Puistonjohtaja Henrik Jansson kertoo, että palvelutarjonta kansallispuiston sydämessä paranee uusien aktiviteettien ja palveluiden myötä. “Tavoitteenamme kumppanin löytämisessä oli, että voimme tarjota kansainväliselle matkailijalle ohjelmapalveluita helpommin kansallispuiston vierailluimmalla paikalla. Luontomatkailu ulkomailta Suomeen on vahvassa kasvussa. Kansallispuisto puolen tunnin päässä Helsingistä on houkutteleva kohde, kun se on hyvin tuotteistettu“.

Luonto ja Nuuksio on yksi Visit Espoon kansainvälisen ja kotimaisen matkailumarkkinoinnin keskeisistä kärjistä, ja on ilahduttavaa nähdä, että jatkossa Nuuksion upeat palvelut tulevat matkailijalle entistä paremmin esille ja saataviksi, myös digitaalisiin kanaviin“, toteaa puolestaan Espoo Marketing Oy:n matkailujohtaja Laura Marjamo.

Natura Viva on vuonna 2007 toimintansa aloittanut, luontoaktiviteetteihin erikoistunut perheyritys, joka toimii kaikkialla pääkaupunkiseudulla. Melontakeskuksessaan Vuosaaressa Natura Viva tarjoaa ulkoiluvälineiden vuokrausta sekä monipuolisia kurssi- ja retkipalveluita koti- ja ulkomaisille asiakkaille. Natura Vivan toimitusjohtaja Ilkka Lariola uskoo, että pääkaupunkiseudun merellinen saaristo saadaan jatkossa nivottua entistä paremmin Nuuksion metsäisten maisemien yhteyteen.

Nuuksion kansallispuisto sijoittuu Espoon, Vihdin ja Kirkkonummen alueille. Vuoden 2016 kävijämäärä oli 343 000 henkilöä.

Metsähallitus
Mika Mannonen


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika