Ulkoilma 20.11.2015

Kävimme napapiirillä Rovaniemellä tutkailemassa mitä tontut paketoivat ulkoilmaihmisten joulupaketteihin. Salamyhkäisten touhuajien puuhia oli hankala seurata mutta muutama varma tärppi tarttui mukaan. Tänä vuonna on tullut paljon uutuuksia, joista löytyy taatusti iloa koko seuraavaksi vuodeksi sekä pidempäänkin.

Tonttujen suosikit ulkoilijalle

joulu_2015_letukka

Leatherman Signal –monitoimityökalu (ovh 179,-)
Uusi Leatherman Signal monitoimityökalu on suunniteltu erityisesti luonnossa liikkuville. Tässä työkalussa on huomioitu se mitä ulkoilmaihminen tarvitsee liikkuessaan luonnossa Signaalissa on kaikkiaan 19 eri työkalua, sisältäe mm. tulukset ja pilli.

joulu_2015_eratulilla

Erätulilla – ikuisessa maisemassa –eräkirja (ovh 29,-)
Kansan rakastama Yle TV2:n Erätulilla-ohjelma vei 22-vuotisen historiansa aikana katsojat luontoon: nokipannukahville, tuntureiden laelle, metsästysreissuille ja puuterilumille. Ohjelmasarja tuli tiensä päähän, mutta nyt parhaat seikkailut kameran edestä ja takaa on koottu yksien kansien väliin.

joulu_2015_anarjohka

Aclima Anárjohka -merinovilla-asu (ovh 120,-)
Norjalainen alusasuvalmistaja Aclima on kehittänyt yhdessä norjalais-saamelaisen seikkailijan Lars Monsenin kanssa Anárjohka‑tuotesarjan.

joulu_2015_suunto

Suunto Traverse –rannetietokone (ovh 400,-)
Suunon uusi ulkoiluun tarkoitetun GPS-kello, joka tarjoaa helpot navigointitoiminnot ulkoilulajien harrastajille. Suunto Traverse -kellon kestävä ja moderni rakenne kätkee sisäänsä perinteisten outdoor-toimintojen lisäksi GPS ja GLONASS-navigoinnin.

joulu_2015_hestra

Hestra Ergo Grip Active -ulkoiluhanskat (ovh 109,-)
Joustava Ergo Grip Active-käsine, joka sopii mm. hiihtämiseen ja muuhun joustavaan sekä sorminäppäryttä vaativaan toimintaan.

Kaikista joululahjavinkeistä voit lukea nyt tai pian lisää sivuiltamme.

Tuotteet on valikoitu UlkoilunMaailma.fiin toimesta yhteistyössä edustajien kanssa. Tonttu ei vaikuttanut asiaan. Kuvauspaikka Napapiirin retkeilyalue.

Teksti ja kuvat: Mika Mannonen

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika