Ulkoilma 24.7.2014

Ähtärissä järjestetään 16.8. kaikille avoin seikkailu-urheilukilpailu, jossa jokainen kuntoilija tai urheilija voi haastaa itseään! Keskuspaikkana kilpailulle toimii Hotelli Mesikämmen ja osuuksien reitit kiertävät alueen hienoimpia paikkoja. Reitille mahtuu tiukkaa suunnistusta, selkeämpää vauhti-ilottelua ja sopivan haastavia questeja! Kisan jälkeen ruokailut Hotelli Mesikämmenessä ja kylpylän/saunan käyttö kuuluu osallistumismaksuun!

Mesikämmen Challengessa on kaksi pituudeltaan ja vaatimustasoltaan eritasoista sarjaa: neljän tunnin Rento-sarja ja seitsemän tunnin Raju-sarja. Raju-sarjan yhteydessä ratkotaan myös Yrittäjien SM-titteli. 4 tunnin kilpailu soveltuu vähemmän kartan kanssa liikkuneille kuntoilijoille ja lajiin tutustujille, kun taas 7 tunnin sarja tarjoaa haasteita kokeneillekin kisailijoille!

Mesikämmen Challengessa lajeina ovat muun muassa juoksu, pyöräily/maastopyöräily, melonta järjestäjän toimittamilla kanooteilla, sekä erilaiset quest-tehtävät. Ratamestari lupaa pitää kilpailijoiden tossut märkinä kohtuullisen ison osan kilpailusta!

Reitin läpikulkeminen varmistetaan ja samalla ajanotto hoidetaan suunnistuksesta tutulla EMIT-järjestelmällä.

Kilpailumuoto tarjoaa elämyksiä ja haasteita tasosta riippumatta! Ilmoittautumisaika kilpailuun umpeutuu 8.8. ja ilmoittautumisen voi tehdä kilpailun verkkosivuilla www.hotellimesikammen.fi/index.php/kisainfo. Kisasta löytyy myös tietoa Facebookissa www.facebook.com/events/301950673302653/

Lähde ja järjestäjä: Sappion Veikot ry

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika