Ulkoilma 19.3.2015

Merrellin tämän kevään kenkäuutuus Capra on ollut meillä nyt viikon testissä. Kengät ovat sopineet mainiosti monipuoliseen ulkoiluun näissä kevätkeleissä, joista olemme saaneet nauttia.

capra_03

Caprassa käytetään Vibramin MegaGrip -pohjaa, joka on Vibramin pitävä pohja. Pohja on suunniteltu erityisesti retki- ja vaelluskäyttöön sekä kalastuskenkiin. Olemme testanneet pohjien pitoa jäällä ja todenneet että pito on perinteiselle vapaa-ajankengälle erinomainen, jopa jäistä rinnettä pystyi kävelemään hyvin ylöspäin.

Kenkien jäykkyys sopii epätasaiselle pinnalle, joten odotamme innolla kevään retkiä, joilla Caprat päästetään tositoimiin.

Capran istuvuus

capra_02

Kenkien istuvuus on napakka. Miesten Capra Mid -kengistä testikäyttäjällä on koko 43,5. Testikäyttäjän normaali kengän koko on 43. Naisten Capra Mid -kengän koko testikäyttäjällä on 38,5 kun hänen normaali kengän koko on myös 38,5.

Naistestikäyttäjällä nilkat reagoivat herkästi jos kengät ovat jäykät tai niissä on runsaasti saumoja nilkan ympärillä. Caprat aiheuttivat kevyttä kipua nilkan alueella, mutta nauhoitusta muuttamalla asia korjaantui.

Merrell Capra -kenkien testaaminen tapahtuu UlkoilunMaailma.fiin aloitteesta ja jatkuu kesään saakka.

Teksti ja kuvat: Mika Mannonen

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika