Ulkoilma 15.5.2016

Suomalaisyritys Limonaden huikea innovaatio Easy Soda -korkki muuttaa veden limonadiksi. Pienestä korkista syntyy näppärästi puoli litraa virvoitusjuomaa.


Mainos


Tuotteen idea on yksinkertainen. ”Pulloon lasketaan vettä, kierretään Easy Soda-korkki kiinni, kunnes kuuluu naksahdus ja aromi alkaa valua pulloon. Käännetään pullo ylösalaisin, uusi kierto, jolloin hiilihappo vapautuu pulloon ja juoma on valmis”, tuotteen kehittänyt Limonade Oy :n toimitusjohtaja ja keksijä Kaj Pelamo kuvailee.

easy_soda

Vähäkalorinen virvoitusjuoma

Yhdestä korkista valmistuu puoli litraa valmista juomaa ja tällä hetkellä makuvaihtoehtoja on neljä: sitruuna, cola, appelsiini ja vichy. ”Olemme lähteneet liikkeelle tutuilla perusmauilla, koska tuote on vielä uusi. Mahdollisuuksia valmistaa erilaisia makuvariaatioita on kuitenkin rajattomasti”, Pelamo toteaa. Yhtiö aikookin esitellä vielä tänä kesänä uusia vitaminoituja juomia ja tuoda markkinoille lisää makuja.

Ajattele pulloon raikasta tunturipuron vettä, ja hetkessä voit saada hapokkaan vichyn tai colan piristämään raskasta vaelluspäivää.

Ulkoilma ei ole vielä testannut Easy Sodaa.

Lähde: Valmistaja
Kuvat: Mika Mannonen ja valmistaja


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika