Ulkoilma 16.2.2016

Mtv3-kanavalla 6.3.2016 alkava Huippujengi on uusi kotimainen viihdeohjelma, jossa kahdeksan julkisuudesta tunnettua henkilöä lähtee tavoittelemaan Etelä-Amerikassa sijaitsevan vuoren huippua. Kyseessä on uudenlainen seikkailureality, jossa rohkeat eri alojen ammattilaiset, kiipeilijöinä amatöörit, ottavat vastaan elämänsä haasteen ja lähtevät valloittamaan vuorta.

Kohteena on Perun Andeilla sijaitseva 6030m korkean Tocllaraju-vuoren huippu. Tehtävä Andeilla on vaativa: retkikunnan edetessä haasteet kovenevat matkan edetessä etappi etapilta. Kaikki tähtäävät huipulle, mutta vain yksi voi iskeä hakkunsa Tocllaraju-vuoren jäiselle huipulle.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Huippujengi-ohjelmassa kiipeilijöinä nähdään Antti Reini, Janne Niinimaa, Minna Parikka, Leena Harkimo, Antti Luusuaniemi, Cristal Snow, Lola Wallinkoski ja Tuija Pehkonen.

Ohjelmassa he käyvät kilpailua siitä, kuka on kiipeilijänä pätevin, keneltä löytyvät ne fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset taidot, joilla päästään huipulle asti. Haaste on kova: kisa on ennen kaikkea kovia olosuhteita ja omaa suorituskykyä vastaan.

Ohjelman juontajana toimii Jukka Hildén, joka elää ja hengittää tiiviisti matkassa mukana osana retkikuntaa.

Tämä on ihan mieletön unelmien täyttymys olla mukana ja otan sen tosissani“, Hildén sanoo.

On mielenkiintoista nähdä, miten siellä korkeudessa saa pidettyä paketin kasassa, kun mieli temppuilee ja kroppa pettää. Kun kiivetään ryhmässä, niin pitää osata huomioida kaikki ja katsoa itsensäkin perään. Se tekee tästä todella mielenkiintoista“, mies jatkaa.

Huippujengi MTV3-kanavalla sunnuntaina 6.3. kello 20:00 alkaen. Jaksoja yhteensä kahdeksan.

Lähde: Rabbit Films


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika