Ulkoilma 29.4.2016

Oletko tulossa Lappiin retkeilemään? Mahtuisiko rinkkaasi patalappu tai kaksi? Tarjoa matka talkoovoimin tehdyille patalapuille päämääriinsä Lapin autiotuville retkeilijöiden käsiä suojaamaan.


Mainos


Tamperelainen Saukkolan retkeilykerho lahjoitti luontopalveluille Suomen autiotupiin vietäviksi satoja toinen toistaan värikkäämpiä patalappuja. Lapinkin autiotupiin saatiin 450 patalappua!

Jos haluat auttaa patalappuja pääsemään määränpäihinsä, niin ilmoittaudu patalappuvapaaehtoiseksi meille. Kerro meille mihin olet patikoimassa ja mihin haluaisit patalappuja viedä – Lemmenjoen tai Urho Kekkosen kansallispuistoon vai kenties Käsivarren tuville tai etelämmäs Lappiin.

Patalaput saa mukaansa sovitusta Metsähallituksen luontopalvelujen luontokeskuksesta tai muusta asiakaspalvelupisteestä.

Ole samalla mukana kertomassa patalappujen tekijöille mihin patalaput päätyvät. Ota patalapun matkasta tai määränpäästä valokuva ja lähetä se Facebook-sivuillemme tunnuksella #tupapatalappu tai lähettämällä kuva meille sähköpostitse reissun jälkeen.

Luontopalveluille patalappuvapaaehtoisista olisi suuri apu ja ilo.

Jos haluat viedä patalappuja Lemmenjoen tai Urho Kekkosen kansallispuistoihin, ilmoittaudu osoitteeseen ukpuisto(a)metsa.fi. Jos haluat viedä patalappuja Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon tai Käsivarren alueen tupiin, ilmoittaudu osoitteeseen tunturi-lappi(a)metsa.fi. Jos haluat viedä patalappuja Pyhä-Luoston kansallispuistoon, Savukoskelle tai Sallaan, ilmoittaudu osoitteeseen pyhaluosto(a)metsa.fi.

Lisätietoa Luontoon.fi-sivuilla.

Lähde: Metsähallitus
Kuva: Päivi Paalamo


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika