Ulkoilma 27.4.2016

Lonely Planet –kustantamo on julkaissut opaskirjan, jossa esitellään 100 maailman hienoimmassa maisemassa olevaa vessaa. Saarijärven autiotuvan ulkohuussi Käsivarren erämaa-alueella on yksi niistä.


Mainos


100_toilet_bookEnontekiöläinen huussi on saanut maailmanlaajuista julkisuutta. Saarijärven autiotuvan huussi Käsivarren erämaa-alueella on valittu sadan maisemaltaan upeimman istuntopaikan joukkoon Lonely Planetin Toilets-kirjassa.

Saarijärvi sai vielä lisää nostetta kun maailmanlaajuisen uutissivusto CNN:n matkailusivulla esiteltiin vessoista vielä 20 upeinta. Saarivaaran huussi on siis parhaista parhainten joukossa!

Saarijärven autiotuvan ulkovessan ympärillä Käsivarren erämaa-alueella avautuvat mahtavat maisemat joka puolelle. Takan näkyy upea Saana ja edessä kaunis Saarijärvi. Eipä voisi hotelli helpotus komeammassa paikassa sijaita!

Pieni virhe Lonely Planetin oppaaseen on vilahtanut, sillä se väittää vessan sijaitsevan Salmivaarassa. Mutta ei, kyllä se Saarijärvellä on.

Saapa nähdä alkaako Saarijärven huussin käyttöaste nousta. Se taitaa olla vessoista sellainen, jonka ovi tekee mieli pitää auki.

Saarijärven autiotupa www.luontoon.fi/saarijarviautiotupaenontekio

Lähde ja kuva: Metsähallitus


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika