Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 5.9.2012

Suomen suurin vuokramökki- ja -huoneistovälittäjä Lomarengas lisää tarjontaansa Suomen tunnetuimmalla luontomatkailubrändillä. Lomarengas on ostanut Villi Pohjola -tavaramerkin ja välitysliiketoiminnan Metsähallitukselta.

Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola näkee Villi Pohjola-kaupassa uusia mahdollisuuksia kehittää vuokramökkeilyä ja luontomatkailua. “Villi Pohjola -brändiä on hoidettu hyvin ja sillä on hyvä maine. Tulemme jatkamaan brändin kehittämistä ja uskomme vahvasti luontomatkailun tulevaisuuteen. Villistä Pohjolasta tulee hyvä lisä Lomarenkaan nykyiseen tarjontaan ja se saa oman lokeronsa yhtiömme liiketoimintakonseptissa“, toteaa Olkkola.

Villin Pohjolan välitystoiminta käsittää noin 100 Metsähallituksen omistukseen edelleen jäävää eräkämppää ja noin 250 yksityisten tahojen omistuksessa olevaa vuokramökkiä. Kaupalla Metsähallitus pyrkii varmistamaan mahdollisimman tehokkaan välityskanavan omille eräkämpilleen. Lisäksi pystytään tarjoamaan Villin Pohjolan yksityisille kumppaneille entistä laajempi myyntiverkosto.

Yksityisten välityskämppien vuokraus jatkuu Villin Pohjolan alla uudessakin tilanteessa. Näiden kämppien omistajiin otetaan asiasta välittömästi yhteyttä.

Villin Pohjolan myynti selkeyttää Metsähallituksen roolia matkailutoimialalla. On hienoa, että eräkämppämme ovat edelleen kansalaisten vuokrattavissa tutun Villi Pohjola-brändin alla“, Metsähallituksen pääjohtaja Jyrki Kangas sanoo.

Lupamyynti säilyy Metsähallituksella, Kangas sanoo. Kuluvan syksyn lupamyynnin Metsähallitus hoitaa vielä www.villipohjola.fi -sivujen ja palvelunumeron kautta, mutta viimeistään ensi tammikuussa lupia aletaan myymään uudesta Metsähallituksen numerosta.

Myöskään Metsähallituksen luontopalvelujen varaus- ja autiotupiin kaupalla ei ole vaikutusta, Jyrki Kangas sanoo. Samoin pitkäaikaisessa, tyypillisesti useamman vuoden kestävässä vuokrauksessa olevat kämpät Metsähallitus vuokraa edelleen itse.

Villin Pohjolan kämppien vuokraus vuodelle 2013 käynnistyy lähiaikoina. Asiasta tiedotetaan erikseen.

Kaupalla ei ole henkilöstövaikutuksia.

www.villipohjola.fi

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Metsähalltus

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika