Ulkoilma 31.3.2016

Leatherman Tool Groupin viime vuonna julkistama Tread -monitoimityökaluranneke on osoittautumassa todelliseksi menestystuotteeksi.  SHOT Show –messuilla tehdyn lanseerauksen jälkeen Treadille on myönnetty jo seitsemän arvostettua kansainvälistä palkintoa.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Treadin saama maailmanlaajuinen näkyvyys ja positiivinen palaute on ollut suorastaan häkellyttävää. On ollut upeaa nähdä, kuinka hyvin ranneke on otettu vastaan niin pitkäaikaisten fanien kuin uusien Leatherman -käyttäjien keskuudessa”, kiittelee Treadin suunnitelija ja Leatherman Tool Groupin toimitusjohtaja Ben Rivera.

Leatherman Tread on valmistettu korroosion kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Sen jokainen linkki sisältää 2–3 työkalua eli yhteensä 29 työkalua. Valikoimaa on kiintoavaimista ruuvimeisseleihin ja jopa matkapuhelimen SIM-kortin poistotyökaluun. Lisäksi käyttäjä voi poistaa tai lisätä linkkejä sekä vaihtaa eri linkkien paikkaa omien mieltymyksien ja käyttötarpeiden mukaan.

Rivera sai idean monitoimirannekkeelle lomaillessaan perheensä kanssa Disneylandissa. Hänet kuitenkin pysäytettiin sisäänpääsyportilla, koska mukana olleessa Leatherman Skeletool -monitoimityökalussa oli veitsi.

Palattuamme kotiin aloin suunnitella työkalua, joka olisi muokattavissa ja täyttäisi alati tiukemmat turvamääräykset – näin Tread sai alkunsa”, Rivera muistelee.

leatherman_tread2

Leatherman Treadin saamat huomionosoitukset

  • OP Pad – Outdoor Innovatie Award, helmikuu 2015 ( Alankomaat )
  • Fast Company Design – 2015 Innovation by Design Awards, syyskuu 2015
  • Popular Science – Best of What´s New 2015: Home, lokakuu 2015
  • 50Campfires.com – Gear of the Year Awards, joulukuu 2015
  • WIRED – The Most Cleverly Designed Objects of 2015, joulukuu 2015
  • ISPO Award – Outdoor, tammikuu 2016 ( Saksa )
  • iF Design Award – Industry/Skilled Trades Category, helmikuu 2016

Lähde: Maahantuoja Nordic Trail Oy


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika