Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 19.4.2021

Fiskars Village on aloittanut yhteistyön kokeneen luontoelämyspalveluyrityksen, Natura Vivan kanssa. Natura Viva on toiminut elämysmatkailualalla jo useamman vuosikymmenen tarjoten melonta- ja SUP-lautailuelämyksiä, ja -vuokrausta, sekä muita luontoaktiviteetteja yritysryhmille ja yksityisille. Natura Viva toimii kahdeksassa eri kohteessa ympäri Suomea, joista puolet on kansallispuistoja.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Fiskars Villagessa luontoelämyspalveluja tarjoaa jatkossa Natura Viva, yhteistyössä Roll Outdoorsin ja Fiskars Village Trail centerin perustaneen FlowRiders ry:n kanssa. Palvelutarjonta on laaja, ja koostuu mm. välinevuokrauksesta, opastetuista retkistä, tyky- ja tyhy-paketeista sekä maastopyöräkursseista. Natura Vivan vuokravälineitä, kokoontaitettavia Oru Kayak -kajakkeja, Packrafteja sekä SUP-lautoja saa vuokrata jatkossa verkossa tai suoraan Fiskarsin Paja-aukiolla sijaitsevasta Roll Outdoorsin maastopyörävuokraamosta. Natura Viva ottaa myös hoitaakseen Myllyjärven rannalla sijaitsevat saunamökin ja ulkoalueineen, jota jatkossakin vuokrataan matkailijoille ja yritysryhmille.

Elämyspalvelut verkkokaupasta

Fiskars Village on viime vuosina lisännyt palveluiden ja elämysten tarjontaa verkkokaupassaan, ja tavoitteena on saada suurin osa Fiskars Villagen matkailupalveluista etukäteen varattaviksi verkkoon.  Yhteistyö Natura Vivan kanssa tukee tätä tavoitetta, sillä yrityksellä on vankka kokemus verkossa myymisestä. Natura Vivan verkkokauppatarjonta koostuu opastetuista retkistä sekä välinevuokraamosta. Fiskars Village, Roll Outdoors ja Natura Viva kehittävät myös valmiita matkapaketteja joita myydään kotimaisille ja jatkossa myös ulkomaisille matkailijoille matkajärjestäjien kautta.

https://www.fiskarsvillage.fi/ & https://naturaviva.fi/fi_FI/retkikohteet/fiskars-village

Fiskars Village


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika