Ulkoilma 7.4.2015

Keväälle/kesälle 2015 Haglöfs esittelee uudet ja päivitetyt tuotteet, joissa kevyestä on tullut ultrakevyttä ja minimalismi on viety vielä aiempaakin pidemmälle. Jos poistat siitä vielä jotain, jäljelle ei jää mitään.

Less Is More – Vähemmän on enemmän

Haglöfsin suunnittelun ja tuotekehittelyn perusajatus on, että tuotteessa on vain sen todella tarvitsemat ominaisuudet. Mitään ylimääräistä ei lisätä. Haglöfsin L.I.M-konsepti (Less Is More) on hionut lähestymistavan huippuunsa.

L.I.M WIND PULL on 65 grammallaan kevyin, helpoiten pakattava ja minimalistisin vaatekappale, jonka Haglöfs on koskaan suunnitellut. Vettä hylkivänä ja täysin tuulenpitävänä se on täydellinen vaatekappale silloin, kun vuoristotuulet alkavat puhaltaa toden teolla. L.I.M WIND PULL on hupullinen anorakki, jonka sisäpinta on käsitelty kestävyyden lisäämiseksi. Sen voi pakata omaan hihaansa, joten se on helppo kantaa reisitaskussa tai repussa.

L.I.M TREK PANT -vaellushousut ovat uusi, ultrakevyt, minimalistinen ja silti kestävä malli. Niissä ovat vain kaikkein tarpeellisimmat toiminnot. Housujen sepaluksen nepparin napit ovat kevyet ja muoviset, ja reisitaskussa on tilaa kartalle. Housujen materiaali on kaksinkertaista kudosta. Ulkopinta on tasainen, kun taas sisäpuoli on runsaammin kuvioitu. Näin ilmalle jää tilaa ja mukavuus lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa paranee. L.I.M TREK PANT on bluesign -tuote, joka on merkitty Haglöfsin Take Care -symbolilla. Housuissa on UV-suojaus (UV-suoja 30).

Minimalistinen ja ultrakevyt reppu

haglofs_lim_03

L.I.M LITE 25 on ultrakevyt reppu, joka vähäisestä 355 gramman painostaan huolimatta on täynnä teknisiä toimintoja. Se on täydellinen reppu melkein kaikkiin tarkoituksiin. Reppu on tehty kestävästä 100 D HT Robic™ -materiaalista. Takaosassa oleva verkkoneulos takaa hyvän ilmanvaihdon. L.I.M LITE 25:ssä on kaksi joustavasta kankaasta tehtyä sivutaskua, ja repun kiristyshihnoihin on helppo kiinnittää jäähakku tai vaellussauvat. L.I.M LITE 25 toimii myös lisäreppuna, kun sen pakkaa omaan läppäänsä. Näin se vie todella vähän tilaa toisesta repusta tai laukusta.

Kevyin kaikista

Haglöfsin keväällä/kesällä 2014 esittelemät L.I.M-kengät olivat ensimmäinen ASICSin ja Haglöfsin yhteinen kehitysprojekti, jonka tavoitteena oli kehittää Haglöfsille ainutlaatuinen kengänpohja. L.I.M LOW painaa vain 195 grammaa, joten se on sekä mallistonsa että koko Haglöfsin kevyin kenkä. Keväällä/kesällä 2015 se on saatavilla kolmessa uudessa värissä.

L.I.M LOW’ssa kaikkia yksityiskohtia on katsottu keveyden näkökulmasta – aina aiempaa ohuempia kengännauhoja myöten. Kenkä hyödyntää useita tunnettuja ASICS-teknologioita kuten Solyte, GEL ja AHAR + . Niiden avulla on mahdollista yhdistää matala paino, hyvä pito ja erinomainen mukavuus. Kengän pehmeän kantapäätuen ansiosta se on helppo pakata, ja se soveltuu oivallisesti perusleireille esimerkiksi sandaalien sijaan.

haglofs_lim_01

Lähde: Haglöfs

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika