Ulkoilma 12.5.2016

Harri Ahosen Keski-Skandinavian vaellusreitit on jatko-osa hyvin menestyneelle Pohjois-Skandinavian vaellusreiteille. Kirja opastaa Keski-Ruotsin ja -Norjan upeimmille vaellusreiteille.


Mainos


Oppaan avulla voi lähteä vaeltamaan Keski-Norjan ja -Ruotsin tunnetuille ja vähän tuntemattomillekin vaelluspoluille. Vuoret kohoavat suoraan vuonojen rannoilta kohti taivaita, laaksot ja erämaat levittäytyvät rajojen yli ja hyvällä tuurilla voi kansallispuistossa kohdata jopa myskihärän. Kiemurtelevia vaelluspolkuja löytyy niin kokeneille kuin kokemattomillekin vaeltajille. Tämä kirja kertoo kaiken oleellisen ja vielä enemmän alueen vaelluskulttuurista ja -poluista. Kirjan reittikuvausten perusteella voit suunnitella juuri sellaisen vaelluksen kuin haluat, lyhyen tai pitkän. Mukana on myös Harrin omia reittisuosikkeja ja vinkkejä siitä, mistä reitistä kannattaa aloittaa.

Harri on käynyt vaeltamassa Skandinavian erämaissa yli kymmenen vuoden ajan. Hän on myös asunut Norjassa usean vuoden ajan ja tutustunut siellä paikalliseen vaelluskulttuuriin. Kirjan upeat kuvat ovat Harrin vaelluksilla vuosien varrella ottamia.

Kirjan tiedot

Kirjailija: Harri Ahonen
Toimittaja: Jenni Salminen
Julkaistu: 2016-01
Valokuvaaja: Harri Ahonen
ISBN: 9789513186548
Kustantaja: Tammi
Sivumäärä: 329

Ulkoilma ei ole tutustunut kirjaan.

Lähde: Kustantaja
Kuvamuokkaus: Mika Mannonen


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika