Ulkoilma 29.2.2016

Golfaajat, pyöräilijät, juoksijat ja retkeilijät odottavat poutaisia ulkoilupäiviä. GoExpo käynnistää kevään treenikauden säävarmoissa olosuhteissa ensi viikonloppuna Messukeskuksessa. Suomen suurin liikunta- ja urheiluareena on pullollaan treenivinkkejä, välineitä ja eri lajien testausta.

Samalla lipulla kävijät voivat tutustua myös Kuva&Kamera-messuihin ja Helsinki Horse Fair –tapahtumaan. Messuilla on mukana asiantuntijoita lähes 400 yrityksestä.


Mainos


Sähköpyörien koeajoa ja huippunyrkkeilijöitä

Fillarin testirata on tänä vuonna pyhitetty sähköpyörille. Radalla on koeajossa kymmeniä eri merkkisiä ja mallisia sähköpyöriä. Vauhdin huumaa voi hakea myös hiekkakumpuiselta pyöräkrossiradalta. Lajin harrastajat näyttävät mallia näytöskisoissa, ja messukävijät pääsevät itsekin kokeilemaan radalla ajoa. Lisäksi GoExpossa pääsee tutustumaan Helsinkiin tänä keväänä tuleviin kaupunkipyöriin.

Kuntoilijan lajivalikoimiin messuilla kuuluvat mm. juoksu ja fitness. Uutuutena messuilla nyrkkeilykehä, jonne kipuavat Amin Asikainen, Eva Wahlström ja Edis Tatli. Toinen uutuus on urheilullinen Fitness Warrior -temppurata, jossa käännetään isoja autonrenkaita, kiivetään tikkaita ja heitetään voimapalloa. Varusteita ja välineitä löytyy myös liikunnan mittaamiseen ja kotikuntoiluun.

Retkeilijälle tulevat GoExpossa tutuiksi Vuoden retkikohde, telttojen ominaisuudet, mobiilikartat, vesiretkeilyn niksit sekä uusi Ulkoilma, jonka osastolla voi voittaa Haglöfsin huippurinkan. Ulkoilman osasto löytyy Kunto-messujen alueelta osastonumerolla 7e78. Kalastajille puolestaan on luvassa melkoinen messusaalis, olipa mieluisin pyyntitapa sitten perhokalastus, viehekalastus tai vaikkapa kalastaminen kelluntarenkaan avulla. Kalamiesten tarinoissa on takuulla liioiteltuja kalajuttuja, mutta myös kelpo vinkkejä eri tekniikoihin ja välinevalintoihin.

Valokuvaus kameroista näyttelyihin

Kuva&Kamera-messuilla on esillä koko kuvauksen kaari: kuvien suunnittelu, valo- ja videokuvaaminen sekä kuvankäsittely, tulostus ja julkaisu. Messuilla voi ihmetellä uusia välineitä, etsiä näkökulmia ja oppia toimimista esimerkiksi mallin kanssa tai suurpetoja kuvattaessa. Tapahtumassa jaetaan kaksi merkittävää valokuvausalan palkintoa: joka toinen vuosi jaettava Fotofinlandia-palkinto (20 000 euroa) ja vuosittain jaettava Finnfoto-palkinto (3 000 euroa).

GoExpoon kuuluvat Fillari, Kunto, Golf, Outdoor ja Ball Sports -messut. GoExpo järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4.-6.3.2016. Lisäksi samaan aikaan ja samalla lipulla pääsee tutustumaan myös Kuva&Kamera -messuihin ja Helsinki Horse Fair -hevostapahtumaan.

Avoinna yleisölle pe 12-19, la 10-18 ja su 10-17. Yleisö pääsee kaikkiin tapahtumiin samalla lipulla.

Liput ovelta
Aikuiset 18 €/hlö
Lapset (7-15 v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 11 €/hlö
Perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16 v. lapset) 39 €
Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 11 €/hlö

Lisätietoa www.goexpo.fi.

Lähde: Messukeskus
Kuva: Mika Mannonen


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika