Ulkoilma 8.4.2019

Yhteistyössä Retkelle-messut

Retkelle-messut tulevat taas! Viime keväänä ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma nautti suurta yleisösuosiota ja kirvoitti niin hyviä palautteita, että tänä vuonna Retkelle-messut järjestetään entistä laajempina. Jälleen kerran Jyväskylän Paviljongissa pidettävä messuviikonloppu on yleisölle ilmainen ja esiintymässä on muun muassa monia retkipaikkalaisia!


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Kevään innostavin retkeilyaiheinen tapahtuma on suunnattu kaikille luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille: luvassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa niin konkareille kuin heillekin, jotka vasta suunnittelevat sen ihan ensimmäisen askeleen ottamista Suomen kauniiseen luontoon. Messuilla järjestäjät FKS-Tapahtumat Oy ja Retkipaikka.fi haluavat muistuttaa, että luonto on vain yhden askeleen päässä!

Ohjelmaa peruserätaidoista melontaan Grand Canyonissa

Esiintymässä on monipuolinen joukko Retkipaikan blogaajia.  Viikonlopun ohjelma löytyy täältä.

Kokovartalokommando-blogia kirjoittava  Joonas Talka ja Rinkkaputkesta tuttu  Heikki Sulander ovat kertomassa vapaaehtoistyösta kansallispuistoissa, kun taas #Fillaripäiväkirja-projektistaan tunnettu  Jaska Halttunen tuo esille maastopyöräilyn monipuolisia mahdollisuuksia. Lähiretkeilyn antia esittelemässä on Lähierä-blogia kirjoittava eränkävijä  Kari Rantanen.

Professori  Petri Pihko on kertomassa niin kumikanooteista kuin retkeilijän keinoista lukea ja ennustaa säätä. Kaiken maailman matkoja -blogia kirjoittava  Laura Musta opastaa retkeilijälle tärkeisiin ensiaputaitoihin, Metsäkylpy Suomi -yrittäjä  Mikko Lemmetti luolailun saloihin ja lisäksi  Markus Lehteinen on kertomassa yleisistä retkeily- ja erätaidoista.

Perheretkeilyn ihanaan maailmaan johdattaa Metsäemo Noora Säily ja läsnäoloharjoituksiin ohjaa  Sini Malminiemi. Lisäksi  Caj ja Katja Koskinen ovat kertomassa Grand Canyonin packraft-retkestä.

Saman katon alla Wemmi-kevätmarkkinat ja Metsämme-koulutustapahtuma

Retkelle-messut järjestetään jälleen saman katon alla yhdessä  Metsämme-tapahtuman ja  Wemmi-kevätmarkkinoiden kanssa. Kaikki kolme tapahtumaa ovat yleisölle maksuttomia.

Näytteilleasettajina Retkelle-messuilla ovat muun muassa Suomen Latu, partiolaiset, Jyväskylän kaupunki, lähikunnat Petäjävesi ja Saarijärvi, lähiseudulta yrityshankkeita kuten Lomaseutu ja VisitKapee sekä omalla osastollaan useiden eri yritysten vahvuudella Visit Sodankylä ja Visit Sompio. Näytteilleasettajien lista täydentyy yhä, mutta tietonsa antaneet,  varmistuneet näytteilleasettajat löydät täältä.

Muistathan, että Jyväskylän Paviljonki on helppo saavuttaa myös julkisilla!  Katso saapumisohjeet täältä.

Ota Retkelle-messut seurantaan somessa

Pysy ajantasalla Retkelle-messujen ohjelmasta, poimi parhaat vinkit ja jaa omat kokemuksesi messuilta somessa!

Retkellemessut.fi

Retkelle-messut Facebookissa

Instagram  @retkellemessut

Retkelle-messut
Heikki Sulander / Retkelle-messut

Yhteistyössä Retkelle-messut


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika