Ulkoilma 27.6.2013

Melo, ammu jousella tai aja resiinalla! – Tänä kesänä on helppo kokeilla ohjatusti jotain arjesta poikkeavaa. Keskisuomalaisia luontoaktiviteetteja on tarjolla viikon jokaiselle päivälle elokuun loppuun asti. Voit kokeilla mm. melontaa, jousiammuntaa, kumilauttasafaria ja koskenlaskua. Harvinaisempiakin harrastuksia pääsee kokeilemaan: kahdeksan kilometrin resiinaretki Haapamäen kylällä, retki hirvien jäljille tai vierailu Husky-farmille ovat nekin mahdollisia. Ohjattuja retkiä on tarjolla Saarijärvellä, Jämsän seudulla, Tikkakoskella, Haapamäellä ja Hankasalmella.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun koordinoima Outdoors Finland Keski-Suomi –hanke kehittää maaseutumatkailuyritysten tuotekehitystä sekä myyntiä ja markkinointia.

Täällä on upeat luonto- ja kulttuurimaisemat, mutta palveluissa ja niiden löydettävyydessä on vielä kehittämistä. Tavoitteenamme on luoda Keski-Suomesta entistä halutumpi matkailukohde ja tuoda maaseutumatkailuaktiviteetteja esiin“, kertoo Outdoors Finland Keski-Suomi -hankkeen projektipäällikkö Béla Pavelka.

Katso kesän ohjelma täältä.

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika