Ulkoilma 29.7.2013

happyhumanVuodesta 2014 lähtien elämyksellisiä kävelyitä järjestävän HappyHuman.fi-yrityksen perustaja, Mirja Kärnä (32) aloittaa torstaina Kävely 2013-projektiksi nimetyn vaelluksen. Kävely 2013 alkaa keskeltä suomalaista luontoa ja sen tavoitteena on saavuttaa kävellen Atlantin rannikko Espanjassa.

Kävelyn teemana on onnellisuuden löytäminen. Kävelyn etenemistä ja sen aikana tulleita oivalluksia voi seurata sekä suomeksi että englanniksi. Projekti löytyy blogista, YouTubesta sekä suomen- että englanninkielisestä Facebook-profiilista.

Suorat linkit: http://happyhuman.fi/seuraa/

Kävely alkaa torstaina 1.8. kello 8 Hämeenlinnan luota, Hattulasta. Viikon päästä torstaina 8.8., matka jatkuu Helsingistä meriteitse Saksan Trawemündeen. Sen jälkeen kävelyreitti kulkee Saksan, Luxemburgin ja Ranskan halki Espanjaan. Kokonaismatka on noin neljätuhatta kilometriä, josta tuhat matkustetaan laivalla. Kävelyn kestoksi on arvioitu puoli vuotta.

Projektin suurimmaksi yhteistyökumppaniksi saksalainen VAUDE

Projektilla on sen aloitusvaiheessa kahdeksan yhteistyökumppania, jotka antavat projektin käyttöön tuotteitaan tai palveluitaan. Suurimmalla panostuksella projektiin osallistuu saksalainen ulkoiluvaatteita ja -tarvikkeita valmistava VAUDE, joka tarjoaa projektille laadukkaita tuotteitaan. Yksi HappyHuman.fi-yrityksen arvoista on luonnon huomioiminen elämisen perusedellytyksenä. Myös VAUDE panostaa toiminnassaan aktiivisesti ympäristöarvoihin. Kaikki projektissa olevat VAUDE:n vaatteet ovat Green Shape-tuotteita. Green
Shape on VAUDE:n oma takuumerkki siitä, että tuote on valmistettu ympäristöystävällisesti. Suomessa yritystä edustaa VAUDE Finland.

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: HappyHuman

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika