Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 4.3.2018

Kouvolan ja Mäntyharjun välissä, vain reilun kahden tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta sijaitsevat Repoveden kansallispuisto, Verlan maailmanperintökohde ja Mäntyharju-Repovesi –reitti tarjoavat upean kattauksen luonto- ja kulttuurimatkailun huippuelämyksiä. Vuonna 2017 Suomen 6. suosituimmaksi kansallispuistoksi 172 000 käyntimäärällään kirineen Repoveden kansallispuiston portille pääsee ensi kesänä helposti Kouvolasta Verlan kautta kulkevalla bussiyhteydellä. Alueen ennestään monipuolista reittitarjontaa täydentää aarrejahtiin huipentuva Repovesitien geokätköilyreitti.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


VisitKouvolan, Mäntyharjun ja Metsähallituksen yhteisellä GoExpon messuosastolla tuotiin esille Repoveden-Verlan alueen luontomatkailua. Mukana olivat palvelutarjonnasta kertomassa aitoa entisajan tunnelmaa hehkuva Maailmanperintökohde Verla, suosituista näyttelyistään ja kesätapahtumistaan tunnettu Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon ja Taidekeskus Salmelan yrityskokonaisuus sekä ympäristöystävällisiä uuden sukupolven majoituselämyksiä tarjoava Tentsile Finland.

Uusi bussiyhteys on tehnyt upeat luonto- ja kulttuurikohteemme entistä helpommin saavutettavaksi. Luonto ja kulttuurielämykset löytyvät meiltä lähekkäin. Olemme pyrkineet yhteistyöllä luomaan verkostoja ja reittituotteita, joiden kautta alueelle on helppo rakentaa viikonloppuretki moneen makuun“, toteaa VisitKouvolan luontomatkailun asiantuntija Päivi Tommola.

Suosittu Mäntyharju-Repovesi –reitti monipuolistuu ja palvelut sen lähistöllä kehittyvät uusien yritysverkostojen ja motivoituneiden yrittäjien myötä. Meillä on nyt myös yrittäjien oma markkinointiverkosto VisitMäntyharju“, sanoo Mäntyharjun kehitysyhtiön markkinointipäällikkö Johanna Harju.

GoExpo messut päättyivät tänään Helsingin Messukeskuksessa.

 VisitKouvola


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika