Ulkoilma 4.8.2015

Jokierä Oy on aloittanut uusiseelantilaisen Hunters Element -metsästysvaatebrändin maahantuonnin Suomessa, ja on siten merkin ensimmäinen maahantuoja Uuden Seelannin ja Australian ulkopuolella.

Evolve Outdoors Groupin omistama Hunters Element on erikoistunut vaikeiden olosuhteiden metsästyspukuihin, joissa korostuvat vaihteleviin sääolosuhteisiin mukautuvuus ja pakkautuvuus. Vaatteissa käytetyt Hydrapel-materiaalit ovat teknisesti huippulaatuisia, veden- ja tuulenpitäviä, 3-kerroslaminoituja kankaita.

Brändin omat Desove-camokuosit on kehitetty eläinten näkökykyä tutkimalla. Siinä missä perinteinen camokuosi pyrkii sulautumaan taustaan, Veil Camo toimii hämäämällä eläimen silmiä niin, että metsästäjän hahmo rikkoutuu, eikä eläin tunnista ihmisen hahmoa. Veil Camo toimii hyvin monissa eri ympäristöissä ja on sävymaailmaltaan hyvin suomalaiseen luontoon sopiva.

Metsästysvaaterintamalla ei ole oikeasti tapahtunut mitään uutta yli kymmeneen vuoteen”, kertoo Jokierän markkinointijohtaja Jarkko Jokinen. ”Teetätimme puvut erityisesti suomalaisen metsästäjän tarpeita ajatellen. Camokuosi toimii hyvin ja bonuksena myös näyttää törkeän hyvältä. Uuden Seelannin sää-olosuhteet ovat vähintäänkin yhtä monipuoliset kuin Suomenkin, joten kerrospukeutumiseen suunniteltu vaatetus palvelee suomalaista metsästäjää hyvin.

hunters_element_02
Apex Hoodie Bare WITH Hood. Suositushinta 139,00.

Syksyn mallistossa on yhteensä 3 eri pukua, joiden hinnat lähtevät 389 eurosta ylöspäin. Lisäksi saatavilla on varusteita kiväärirepusta ampujanhanskoihin.

Jokierä Oy on Joensuulainen yritys, jonka tuotteita myydään verkossa sekä Joensuun kivijalkamyymälässä. Yrityksen muita maahantuonteja ovat mm. Alpinan metsästys- ja vaellusjalkineet sekä Grub’s neopreenisaappaat.

Mallisto on myynnissä Jokierän verkkokaupassa, www.jokiera.fi sekä jälleenmyyjillä syksyn aikana.

Lähde: Jokierä Oy

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika