Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 9.12.2015

Isbjörn of Sweden lyöttäytyy yhteen Primaloftin kanssa, joka on maailman johtava vaatteiden lämpöeristeiden valmistaja. Yhteistyö pohjaa yhtiöiden yhteisiin arvoihin, laatuun ja luontoystävälliseen kehitykseen, kuin myös vaatteiden käyttömukavuuteen ja liikkumisen vapauteen.

Primaloft Black Insulation Eco tulee olemaan kaikissa Isbjörnin topatuissa lastenvaatteissa Syksy/Talvi 2016 –mallistossa. Isbjörnille tämä merkitsee mahdollisuutta yhteistyöhön maailman suurimman bluesign– ekosertifioitujen lämpöeristeiden valmistajan kanssa. Primaloftin Black Insulation Eco -lämpöeristeessä on 60 % kierrätettyä kuitua, se on erittäin kevyt ja tarjoaa lämmön lisäksi nuorimmille liikkumisen vapautta ja helppoutta.

Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstämme Primaloftin kanssa”, sanoo Maria Frykman Forsberg, Isbjörn of Swedenin toimitusjohtaja. ”He ovat johtavia luontoystävällisissä, korkealaatuisissa ja kestävissä lämpöeristeissä. Me jaamme samat arvot ympäristöä säästävien tuotteiden kehittämisessä, mutta myös tarpeessamme kehittää toimivia vaatteita, jotka tarjoavat lapsillemme erityistä mukavuutta ja turvaa heidän jokapäiväisiin seikkailuihinsa. Kuten Isbjörn, Primaloft on sertifioitu bluesign-kumppani. Tämä on meille erityisen tärkeää ja linjassa arvojemme kanssa.

Luonto on paras leikkikenttä sekä aikuisille, että lapsille”, sanoo Jochen Lagemann, Primaloft Euroopan ja Aasian toimitusjohtaja. ”Mahdollisuus leikkiä ulkona myös lumisissa talviolosuhteissa antaa lapsillemme rajoittamattomat mahdollisuudet seikkailuun. Isbjörn-tuotteet antavat vanhemmille turvallisuuden tunteen, koska heidän lapsensa pysyvät kuivina ja lämpiminä koko päivän, säästä huolimatta. Primaloft täydentää Isbjörniä kaikin puolin tässä mielessä. Odotamme pitkäaikaista yhteistyötä Isbjörnin kanssa – emme pelkästään tuotteiden vuoksi vaan myös strategisena kumppanina, jonka kanssa tunnistaa ja samalla luoda ratkaisuja tulevaisuuden uusiin tarpeisiin.

Lähde: Maahantuoja
Kuva: Isbjörn

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika