Categories :

SKI FREE with HELLY HANSEN – Kaksi laskee yhden hinnalla tai jopa ilmaiseksi

Kirjoittanut ja kuva Helly Hansen

Norjalainen Helly Hansen on yksi maailman suosituimmista lasketteluvaatemerkeistä. Innovatiivinen tuotesuunnittelu, tekniset materiaalit ja yksityiskohdat sekä tuotteiden moderni ja raikas ulkonäkö tekevät niistä suosittuja niin lumella liikkuvien ammattilaisten kuin harrastajien keskuudessa.

Jälleen tänä talvena Helly Hansen SKI -tuotteiden mukana tulee SKI FREE -etiketti, jonka voi muuttaa ilmaiseksi hissilipuksi tai kahdeksi päivälipuksi yhden hinnalla Helly Hansenin yhteistyöhiihtokeskuksissa Suomessa ja ympäri maailmaa.

SKI FREE -ohjelmassa mukana jo lähes 60 hiihtokeskusta ympäri maailmaa

SKI FREE -lippu aktivoidaan Helly Hansenin verkkosivuilla. Uuden tuotteen ostaja voi valita, missä haluaa edun hyödyntää.  

Helly Hansen SKI FREE – ohjelmassa on mukana noin 30 hiihtokeskusta Euroopassa ja vastaava määrä hiihtokeskuksia Pohjois-Amerikassa. Mukana ovat legendaariset Chamonix Ranskassa, Verbier Sveitsissä, Sun Valley Yhdysvalloissa sekä monet muut aktiivisten laskijoiden suosikkikohteet.

Suomesta SKI FREE -hiihtokeskuksia löytyy kolme: SaariselkäSalla ja Ylläs. Saariselällä ja Sallassa SKI FREE -lipulla saa kaksi päivälippua yhden hinnalla ja Ylläksellä yhden ilmaisen päivälipun.

Tutustu SKI FREE – HIIHTOKESKUKSET

Lisätietoa SKI FREE – LIPUN LUNASTAMISESTA

Vastaa