Categories :

Uusi Ulkoilma on retkeilijän apuna!

Kirjoittaja ja kuvat Mika Mannonen

Ulkoilman juuret ulottuvat vuoteen 2009, jolloin ensimmäinen versio avautui. Vuosien aikana Ulkoilma on ollut ulkoilu-uutisten jakaja, varusteiden testaaja, seikkailu-urheilun tukija ja monipuolinen vinkkien jakaja. Viimeisen parin vuoden aikana Ulkoilmassa on ollut hiljaisempaa. Nyt on aika uudelle Ulkoilmalle!

Ulkoilma Akatemia täyttää ensi vuonna 5 vuota. Vuosien aikana olemme kasvattaneet retkeilykurssien tarjontaa ja kehittäneet mm. retkeilyn verkkokkurssin. Lisäksi olemme ylläpitäneet Retkeilyvarusteet nimistä Facebook-ryhmää. Nyt paketoimme nämä kaikki yhdeksi kokonaisuudeksi, joka auttaa retkeilyharrastuksen eri vaiheissa. Uutena alustana tulee mukaan myös Youtube.

Ulkoilma kokonaisuudessaan

Ulkoilma & Ulkoilma Akatemia

Haluamme tällä kokonaisuudella jakaa vinkkejä ja madaltaa kynnystä aloittaa tai lähteä retkeilemään. Voit jättää kommentoimalla ideoita ja toiveita tulevista sisällöistä.

Vastaa