Ulkoilma 29.4.2013

IKEA Espoon tavaratalo tukee lasten ja nuorten luontokasvatusta Nuuksion kansallispuistossa. Tavaratalo lahjoittaa jokaisesta Family-Cardin käytöstä 2 senttiä Metsähallitukselle ympäristökasvatustyöhön. Tuen avulla tarjotaan lapsille ja nuorille mahdollisuus oppia lisää luonnosta ja innostetaan heitä suojelemaan luontoa.

IKEAn antama tuki käytetään vuonna 2013 koulujen luontoretkeilyn edistämiseen. Metsähallituksen luontopalvelut järjestää koululaisille opastettuja retkiä kansallispuistoihin, kouluttaa opettajia ja tuottaa ympäristökasvatusaineistoja.

Yhteistyön tärkeimpiä tavoitteita on tukea lasten ja nuorten luontosuhteen syntymistä, sillä luontosuhde innostaa toimimaan ympäristön ja luonnon hyväksi. Ympäristökasvatus pyrkii herättämään mielenkiinnon luonnon tuntemiseen sekä ihmisen ja luonnon vuorovaikutuksen ymmärtämiseen. Retkillä pyritään tarjoamaan koululaisille mieleenpainuvia elämyksiä ja viihtymään luonnossa kiireettömästi”, kertoo erikoissuunnittelija Elina Pilke Metsähallituksen luontopalveluista.

IKEA Espoon tavaratalo tukee lasten ja nuorten luontokasvatusta Nuuksion kansallispuistossa huhtikuusta 2013 alkaen maaliskuuhun 2014 asti. Tavaratalo tuki Nuuksion kansallispuiston luontokasvatusta jo vuonna 2012.

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Luontoon.fi / Metsähallitus

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika