Ulkoilma 12.10.2016

Liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat edellytyksiä lasten normaalille kasvulle ja kehitykselle. Tiedetään, että lapsena ja nuorena omaksutut liikuntatottumukset kantavat tavallisesti loppuelämän.


Mainos


Liikunnallisenkin lapsen harrastukset jäävät usein murrosiässä muiden kiireiden jalkoihin. Kaverit löytyvät muualta kuin oman lajin tiimoilta ja aikaa ei tunnu riittävän kaikkeen. Uhkana on nuoren passivoituminen.

Me Iso-Syötteellä haluamme kantaa kortemme kekoon nuorten liikunnan lisäämiseksi ja helpottamiseksi. Tällä kaudella otamme käyttöön oman lippukategorian 13-17 vuotiaille nuorille”, Hiihtokeskus Iso-Syötteen aluejohtaja Jussi Kiiskilä kertoo.

Nuorten hissiliput ovat edullisempia kuin aikuisten. Ennakkohintaan ostetun kausikortin laskupäivän hinnaksi tulee vain 2,10€/päivä, kun laskupäiviä kaudessa on 150. Nuoren kausikorttilaisen on helppo päästä Iso-Syötteelle myös itsenäisesti; tulevalla kaudella Skibussin reitti alkaa jo Limingasta, jotta myös kaupungin ulkopuolella asuvien olisi helpompi käyttää palvelua.

Nuorisokausarin lisäksi olemme jälleen todella panostaneet tapahtumiin tunturissa. Luvassa on yli 50 tapahtumaa lapsille ja nuorille, joten hyväntuulista  ja innostavaa tekemistä riittää”, Kiiskilä jatkaa.

Iso-Syöte Air Force on monille tuttu, hiihtokeskuksen oma nuorten laskutalli, johon jäsenet valitaan hakemusten perusteella. Syöte Air Force –tiimi koostuu lapsista ja nuorista, joilla on erilainen laskutausta, ja joista jokainen saa kehittää taitojaan omalla tasollaan. Tärkeää on liikkumisen ja yhdessä tekemisen ilo, sekä laskukavereiden löytäminen. Talliin kuuluminen on maksutonta, mukaan voi hakea osoitteessa www.syote.fi.

Lähde ja kuva: Pohjolan Mylly


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika