Ulkoilma 15.12.2014

Halti Oy:n Keski-Euroopan jakelu vahvistuu. Yhtiö on solminut viiden vuoden yhteistyön Oberalp-ryhmän kanssa koskien maahantuontia Itävallassa ja Italiassa. Tarkoitus on laajentaa yhteistyö myöhemmin myös muutamaan muuhun maahan Euroopassa.

Oberalp on merkittävä toimija Euroopan urheiluvaate-liiketoiminnassa. Sillä on omassa portfoliossaan tuotemerkit SALEWA, DYNAFIT, Pomoca ja Wild Country. Haltin ohella yhtiö tekee maahantuontia muun muassa Speedo– ja Fischer-brändeillä. Oberalpin pääkonttori sijaitsee Bolzanossa Pohjois-Italiassa.

Halti hakee uutta alkua ja kasvua keskeisiltä Euroopan urheiluasustemarkkinoilta. Tässä tavoitteessa Oberalp-yhteistyö on merkittävä strateginen askel. Oberalp on, kuten me, vahva bränditalo ja sen asema keskeisillä markkinoilla on vahva. Aiemmin aloitetun Italia-yhteistyön lisäksi nyt myös Haltin isoin vientimaa, Itävalta, on osa kokonaisuutta. Seuraavassa vaiheessa tulevaisuudessa haemme yhteistä kasvua muistakin valikoiduista Euroopan maista. Syntynyt sopimus tuo vakautta ja uskottavuutta Haltille kasvavana tuotemerkkinä kilpailuilla urheiluvaatemarkkinoilla. Myös RaiSki-tuotemerkki kuuluu sopimuksen piiriin.”, kertoo Haltin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuori.

Halti-brändi tuo Oberalpin maahantuontiportfolioon Skandinaavista osaamista, korkeaa teknistä vaatelaatua ja erittäin mielenkiintoisen tarinan, jolle löytyy varmasti kysyntää ja kuluttajia kehittyvillä Keski-Euroopan markkinoilla. Odotan yhteistyöltä paljon ja tiedän, että löydämme molempia tahoja merkittävästi vahvistavan win-win –tilanteen. Lähdemme siitä, että yhteistyö laajenee tulevina vuosina uusille markkina-alueille.”, kertoo puolestaan Oberalpin toimitusjohtaja Massimo Baratto.

Lähde ja kuva: Halti

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika