Ulkoilma 20.1.2014

Lomarengas Oy aloittaa Luotsihotellin remontoinnin ja avaa hotellin toukokuussa 2014. Luontomatkailukoulu ja siihen liittyvä ympärivuotinen toiminta käynnistyy syyskuussa. Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola odottaa luottavaisena luontomatkailukoulun kiinnostavan ihmisiä.

Luontomatkailu on kasvava trendi. Uskomme, että Hailuodon erityinen merellinen luonto voisi kiinnostaa nykyistä laajempaa matkailijajoukkoa”, sanoo Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola .

Suomessa on upea luonto, jota ei ole hyödynnetty elämysmatkailussa riittävästi. Myös yritysten koulutukset ja seminaarit saavat uutta väriä, kun ne järjestetään ainutlaatuisessa ympäristössä. Haluamme, että sekä suomalaiset että kansainväliset vieraat pääsevät nauttimaan suomalaisen luonnon henkeäsalpaavasta kauneudesta”, Olkkola kertoo.

Lomarangas odottaa Hailuotoon myös kansainvälisiä vierailijoita. Hotelliin suunnitellaan remonttia, jonka jälkeen se palvelisi 20:llä huoneella nykypäivän asiakkaita paremmin. Samalla parannetaan Sumpun leirintäalueen palveluita.

UlkoilunMaailma.fi

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika