Ulkoilma 24.5.2016

Haglöfsin laadukkaat ja toiminnalliset vaellusvarusteet on suunniteltu kovaan käyttöön. Kevään mallisto esittelee uuden, innovatiivisen vaelluskengän, jonka valmistuksessa on huippuominaisuuksien lisäksi otettu huomioon myös kestävän kehityksen periaatteet.


Mainos


Haglöfs_Barken-Men_kenkäYksi Haglöfsin tämän kevään uutuustuotteista on monenlaiset seikkailut kestävä miesten Haglöfs Barken -vaelluskenkä. Kerrospukeutuminen on jo pitkään ohjannut Haglöfsin vaatteiden suunnittelua, ja nyt periaate tuodaan myös kenkiin. Ympäristöystävällisesti tuotetusta, laadukkaasta nahasta valmistettu kenkä on sen verran ohut, että sitä voi käyttää kesällä, mutta säädettävyytensä ansiosta se sopii paksumman sukan kanssa myös viileämpiin vuodenaikoihin. Istuva ja mukava kenkä on lisäksi varustettu RECCO-paikantimella, joka helpottaa löydettävyyttä mahdollisessa onnettomuustilanteessa.

Haglöfs Barken on kestävä laatukenkä, jonka valmistuksessa ei ole tingitty ekologisista arvoista“, kertoo Haglöfsin alue- ja markkinointipäällikkö Jussi Tuominen.

Ympäristöystävällisen nahan lisäksi Haglöfs Barken -kengän valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja, ja tuotteelle onkin myönnetty Take Care -merkintä. Take Care on Haglöfsin oma kestävän kehityksen ohjelma, jonka avulla yritys pyrkii minimoimaan tuotannon kielteisiä ympäristövaikutuksia kehittämällä̈ pitkäkestoisia tuotteita ja käyttämällä sosiaalisesti vastuullisia valmistajia, sekä kasvattamalla jatkuvasti kierrätettyjen ja Bluesign®-hyväksyttyjen materiaalien osuutta tuotteissaan. Take Care -merkinnän saadakseen tuotteen pitää̈ olla joko Bluesign®-hyväksytty, kierrätysmateriaalista valmistettu tai kokonaan luomupuuvillaa. Haglöfsin kaikkien toimittajien ja valmistajien on noudatettava säännöksiä ja läpikäytävä säännöllisiä tarkastuksia.

Tuotetiedot

Haglöfs Barken Men on kestävä ja mukava, nahkainen vaelluskenkä. Kengän suunnittelussa on hyödynnetty vaatteista tuttua kerrostamisen ideaa, jonka ansiosta vain yhdestä nahkakerroksesta valmistettu kenkä taipuu sukkaa vaihtamalla käyttöön jokaisena vuodenaikana. Materiaali on käsitelty säänkestäväksi, ja kenkä on varustettu RECCO-paikantimella. Tuotteen valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällisesti tuotettua nahkaa sekä kierrätettyjä materiaaleja, ja sille on myönnetty Take Care -merkintä. Värit: ruskea. Koot: 40–48. Suositushinta: 309 euroa.

Ulkoilma testaa Barken -vaelluskenkiä kesä-heinäkuun aikana 2016 sekä talvella 2016-2017.

Lähde ja kuvat: Akvamariini ja Hahlöfs


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika