Ulkoilma 9.12.2014

Haglöfs aloitti äskettäin yhteistyön ruotsalaisen vapaalaskijan Johan Jonssonin kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on pääasiassa kehittää edelleen yhtiön laskettelu- ja hiihtomallistoa.

Johan Jonssonin CV on vaikuttava. Sen mukaan hän yksi Ruotsin parhaista vapaalaskijoista ja lisäksi aktiivinen pyöräilijä, retkeilijä ja perhokalastaja. Lisäksi hän on valokuvaaja, kirjailija ja menestyksekkään hiihtoaiheisen verkkolehden perustaja ja omistaja. Johan voi nyt lisätä tietoihinsa kuuluvansa myös Haglöfsin ystäviin, joka on Haglöfsin sponsorikonsepti ja ulkoilmaprofiilien verkosto ympäri maailmaa.

Vaikka tämän yhteistyön pyrkimyksenä on pääasiassa kehittää Haglöfsin laskettelu- ja hiihtomallistoa, Haglöfs pitää Johania arvokkaana resurssina myös useilla muilla alueilla.

Johan Jonsson on monilahjakkuus ja meistä on hienoa päästä aloittamaan kaikki ne projektit, joita olemme yhdessä suunnitelleet. Olemme hyvin tyytyväisiä, että saimme hänet mukaan”, sanoo Fredrik Kjellberg, Haglöfsin globaali markkinointipäällikkö.

Johan Jonsson liittyy mukaan Haglöfsin ystäviin 1. tammikuuta alkaen.

Lähde ja kuva: Haglöfs

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika