Ulkoilma 7.2.2015

green_elk_02Green Elk on uusi sosiaalisenmedian palvelu, jossa ulkoilmaihmiset voivat verkostoitua, jakaa retkiään ja löytää uutta retkiseuraa. Green Elk toimii iPhonessa ja Android –puhelimissa sekä täyskokoisena netissä.

Palvelussa voit verkostoitua eri henkilöiden kanssa ja keskustella heidän kanssaan. Lisäksi voit jakaa kuvia retkiltäsi tai jakaa kokonaisen retken karttoineen. Karttaan saa lisättyä tarkat GPS-tiedot GPX-tiedoston avulla. Kertomalla palvelulle omat mielenkiintosi kohteet, saat juuri niihin liittyvää sisältöä näkyvillesi.

Startup-yritys Out-Sports Adventures Ab:n palvelun takaa löytyvä kolmikko Kaj Arnö, Duleepa “Dups” Wijayawardhana ja Sampsa Vainio omaavat kovan ohjelmointitaustan sekä suuren intohimon ulkoiluaktiviteetteihin.

Palvelu on nyt avattu suomeksi, ruotsiksi, saksaksi ja englanniksi. Palvelulle povataan hyvää menestystä varsinkin Saksassa, jossa myös Green Elkin isä Kaj Arnö asuu.

Ensi tuntuma palvelusta

Vähäisen käyttäjämäärän vuoksi vielä hankala sanoa, kuinka palvelu toimii, mutta ensi vaikutelma on hyvä ja selkeä. Ajatus palvelussa on oikein hyvä ja mm. amerikkalaiseen Yonderiin verrattuna silmä lepää. Android sovellus kaatui lyhyen testailun aikana kolmesti. Palaamme käytettävyyteen pian.

green_elk_01
Täysversio löytyy osoitteesta www.green-elk.com. Ulkoasu muistuttaa paljon muita somepalveluita.

Tutustu palveluun www.green-elk.com

UlkoilunMaailma.fiitä pyörittävän Mannonen Outdoorin Mika Mannonen löytyy palvelusta nimellä @mannonen (www.green-elk.com/mannonen) Tule moikkaamaan!

Mika Mannonen

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika