Ulkoilma 4.11.2019

GoExpo Winter esittelee talvella harrastettavia lajeja ja tarjoaa monenlaisia vinkkejä ulkoiluun ja liikkumiseen jäällä ja lumella, luonnossa ja rakennetussa ympäristössä. GoExpo Winter kokoaa talviset harrasteet Messukeskukseen 15.-17.11.2019.


Mainos


Talvitapahtuma tuo Messukeskukseen oikeaa lunta ja jäätä. Lumimäessä pääsee laskemaan tubing-renkaalla ja kokeilemaan laskettelua ja lautailua, lisäksi voi tutustua alppihiihtokouluun ja freestylehiihtoon. Jäällä voi käydä kokeilemassa muun muassa kaukalopalloa, ringetteä, jääpalloa, taitoluistelua, musiikin ilmaisua luistimilla sekä uutuutena kuntoluistelua. Lajiliittojen edustajilta saa parhaat neuvot sekä harrastuksen aloittamiseen että varusteiden hankintaan.

Tekoladulla lapset ja aikuiset voivat testata suksia ja kuunnella asiantuntijoiden vinkit sujuvaan hiihtotekniikkaan. Lisäksi ammattilaiset opastavat oikeanlaiseen suksien voiteluun. Vanhemmille annetaan neuvoja turvalliseen ja lapsentahtiseen lumella liikkumiseen – oltiinpa sitten ladulla, rinteessä tai rinteiden ulkopuolella. Vannoutuneita laskettelun harrastajia haastetaan kokeilemaan alppihiihtovaellusta, ja lisäksi hoidettujen rinteiden ulkopuolella laskeville on luvassa tuhti tietopaketti lumiturvallisuudesta.

Hiihtolomasuunnitelmia pohtiva löytää GoExpo Winteristä kotimaan hiihtokeskukset, jotka tarjoavat erilaisia aktiivilomia eri puolella Suomea. Etelän keskuksista mukana ovat Serena, Swinghill, Talma Ski ja Messilä. Pohjoiseen suuntaava voi vertailla messuilla mm. Pyhän, Rukan, Levin, Syötteen ja Saariselän keskusten tarjontaa. Matkatoimistojen mukana voi suunnitella laskureissuja tai hiihtomatkoja Keski-Eurooppaan tai vaikkapa Japaniin.

Kesälajien kausi jatkuu myös lumella

Kun varusteet on valittu kelin mukaan, voi monia kesälajeja harrastaa myös talvella. GoExpo Winter rohkaisee hyppäämään pyörän selkään tai lähtemään lenkille ympäri vuoden. Juoksun harrastajia neuvotaan jatkamaan harrastustaan talvisilla metsäpoluilla, ja talvipyöräilystä kiinnostuneet voivat tutustua fillareihin, joilla matka taittuu lumella ja jäällä.

&  Messukeskus


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika