Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 18.2.2020

GoExpossa on liikkujille mistä valita – välinetestejä, tekniikkaopetusta, näytöksiä ja kilpailuja, uusien lajien kokeilua ja luentoja. Messuilla on satoja aikataulutettuja ohjelmanumeroita ja lisäksi lukuisilla testipaikoilla on koko messujen ajan käynnissä aikatauluttamattomia non stop -lajikokeiluja. GoExpo järjestetään 28.2.-1.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Suomen suurin urheilu- ja ulkoiluareena GoExpo tarjoaa mahdollisuuden tutustua lukuisiin eri lajeihin, kuten suunnistukseen, golfiin, ratsastukseen, frisbeegolfiin, kiipeilyyn, skeittaukseen, melontaan ja sukellukseen.

Uudet fillarit, juoksukengät ja golfmailat ovat kokeiltavina omilla testialueillaan. GoExpon uutuus on maastojuoksukenkien testirata, jossa alustana on soraa ja kunttaa. Radalla voi kokeilla Lowan, Salomonin ja Hokan kenkiä. Juoksun harrastajille on luvassa myös tekniikkakoulu, täsmävinkkejä treenaamiseen ja asiaa treenaamisen ja kunnon mittaamisesta.

Fillareiden testiradalla on kymmeniä pyörämerkkejä moneen eri makuun. Kaupunki-, maasto- ja maantiepyörien lisäksi koeajoon voi ottaa erilaisia tavara- ja kuljetuspyöriä sekä sähköavusteisia fillareita. Testiradalla voi kokeilla myös, millaisen hauskan ja vaivattoman liikkumistavan sähköpotkulauta tarjoilee. Pump track -rata tarjoaa pomppuista menoa bmx-pyörillä ja lasten liikennekaupungissa Skidiridessä on testattavana 3-8-vuotiaille sopivat alle 20-tuumaiset pyörät.

Golfarit pääsevät poimimaan bägiinsä koko setin golf-aiheista asiaa, uutuuskohteita ja -tuotteita. Rangella on testissä kauden 2020 uutuusmailat, ja kymmenet golfkentät meiltä ja maailmalta houkuttelevat kesäkaudella pelaamaan. Tekniikkaklinikalla laitetaan lyönnit kuntoon ja aloittelijoille on tarjolla pikakurssi, jossa on lyöntiharjoituksia, puttausta sekä kolmen väylän virtuaalinen pelikierros.

Skeittaus, kiipeily ja sukellus haltuun

GoExpossa pääsee tutustumaan kiipeilyyn ja rullalautailuun eli skeittaukseen, jotka molemmat debytoivat ensi kesänä Tokion olympialaisissa. GoExpon skeittiparkki on avoinna sekä kokeneemmille skeittaajille että ensimmäistä kertaa laudan päälle uskaltautuville. Seinäkiipeilyä varten messuhallin kattoon ripustetaan kiipeilyseinä, joka tarjoaa mahdollisuuden kokeilla lajia kokeneiden ohjaajien opastuksessa.

Sukellus on ensimmäistä kertaa esillä GoExpossa. Ohjelmassa on snorklauskoulu lapsille, vinkkejä kotimaassa sukeltamiseen ja opastusta harrastuksen alkumetreillä. Altaalla voi testata myös kanootteja, SUP-lautoja sekä muita vesiurheiluvälineitä. Teltta-alueelle pystytetään runsas kattaus erilaisia retkeilyn majoitusvaihtoehtoja.

Talutusratsastusta ja vauhdikkaita kisoja

GoExpo Horse tutustuttaa kävijät hevosurheilun eri lajeihin, kuten esteratsastukseen, kouluratsastukseen, valjakkoajoon ja islanninhevosten askellajeihin. Lisäksi nähdään muun muassa ratsastusjousiammuntaa. Messuilla pääsee myös ratsaille, sillä talutusratsastuksessa ihan ensikertalainenkin autetaan hevosen selkään.

Suomen suurin ulkoilu- ja urheiluareena GoExpo järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 28.2.–1.3.2020. Samaan aikaan myös GoExpo Horse ja Kuva & Ääni. Kävijät pääsevät tapahtumiin samalla lipulla. Tapahtumat ovat avoinna pe 28.2. klo 12−20 (Kuva & Ääni yleisölle klo 12−17 ja ammattilaisille 9-12), la 29.2. klo 10-19, su 1.3. klo 10-17.

&  Messukeskus


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika