Ulkoilma 26.2.2018

Vaarojen Maratonilla on ilo julkaista vuoden 2018 uudet kumppanuudet maailman johtavan navigointituotevalmistaja Garminin sekä vaativiin olosuhteisiin jalkineita, asusteita ja varusteita valmistavan La Sportivan kanssa.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Yhteistyösopimusten myötä Garmin ja La Sportiva tulevat näkymään vahvasti myös NUTS Karhunkierroksella Kuusamossa, NUTS Ylläs Pallaksella ja Pyhä Tunturimaratonilla, jotka ovat mukana yhteistyössä Vaarojen Maratonin kanssa.

Tapahtumajärjestäjät odottavat yhteistyötä innostuneina.

Toivomme, että yhteistyö uusien kumppanien kanssa luo lisäsäpinää polkujuoksumarkkinoille, tuo lajille uutta näkyvyyttä ja vie sitä eteenpäin koko maassa”, sanovat Eero Lumme Northern Ultra Trail Servicestä ja Heikki Hamunen Vaarojen Maraton -tapahtumasta.

Uudet kumppanit näkyvät tapahtumaviikonloppuina paikan päällä sekä pitkin vuotta tapahtumien viestinnässä.

Haussa lisää näkyvyyttä kasvavalle lajille

Uudet kumppanit toivovat kasvavalle lajille ja siihen kytkeytyville tuotteille lisänäkyvyyttä“, tiivistää La Sportivan tuotteita Suomeen tuovan OAC Finland Oy:n Miika Vuorio.

Vuosi 2018 on La Sportivan 90. toimintavuosi ja OAC Finlandin kymmenes vuosi. Juhlavuonna olemme innostuneina tuomassa uusia varustevaihtoehtoja Suomen polkujuoksumarkkinoiden paraatipaikoille. La Sportivalle tärkeää oli kumppanuus tapahtumien kanssa, joilla on merkitystä polkujuoksukulttuurin näkymisessä koko Pohjoismaiden mittakaavassa”, Vuorio sanoo.

Kasvotusten toukokuusta lokakuulle

Nyt solmittu yhteistyösopimus on Garminille ensimmäinen merkittävämpi markkinointisopimus polkujuoksutapahtumien kanssa Suomessa.

Viime vuosina polkujuoksussa ja tapahtumissa tehty työ on sillä tasolla, että emme oikeastaan nähneet muuta vaihtoehtoa kuin lähteä mukaan. Nyt pakettiin kuuluu, ei vain yksi yksittäinen tapahtuma, vaan neljä eri tapahtumaviikonloppua toukokuusta lokakuulle. Tämä tuo jatkuvuutta näkyvyyteemme tapahtumissa – siellä, missä harrastajat ovat”, sanoo Garmin Nordic Finland Oy:n markkinointipäällikkö Juha Kainua.

 www.vaarojenmaraton.fi

 Karelian Seikkailu-urheilijat ry Karsu
Aapo Laiho


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika