Ulkoilma 11.10.2018

Garmin on esitellyt GPS-, GLONASS- ja GALILEO-satelliittipaikannuksella, kolmiakselisella kompassilla, barometrisella korkeusmittarilla ja rannesykemittarilla varustetun tukevan ja kestävän Instinct -outdoorkellon. Luotettavien Garmin -navigointitoimintojen lisäksi Instinct -kellossa on urheilusovellukset, älykkäät yhteysominaisuudet ja jatkuva aktiivisuuden seuranta.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Meillä on ilo ja kunnia lisätä Instinct kestävään GPS-kellosarjaamme. Instinct on malliesimerkki nykyaikaisesta outdoor-kellosta: kestävä, luotettava ja hyvillä yhteysominaisuuksilla varustettu”, kertoo Garmin EMEA Outdoor -tuotepäällikkö Martin Resch. “Instinct on täydellinen valinta ulkona paljon aikaa viettäville, joiden käyttämien laitteiden on kestettävä vaikeitakin sääolosuhteita.

Instinct on luotettava väline, joka on suunniteltu kestämään kaikenlaisia olosuhteita. Kellon lämmön- ja iskunkestävyys sekä vesitiiviys (100 metriin saakka) ovat sotilasstandardin (MIL-STD-810G) mukaisia. Kellossa on kestävä kuituvahvisteinen polymeerirunko sekä kemiallisesti karkaistu, naarmuuntumaton ja korkeakontrastinen näyttö, jota on helppo lukea kaikissa valaistusolosuhteissa. Hiostamaton, laitteeseen integroitu silikoniranneke pysyy tiukasti paikallaan.

Kellon käyttäjä voi liikkua luottavaisin mielin maastossa tallattujen polkujen ulottumattomissa luotettavien Garmin-navigointitoimintojen ja edistyksellisen satelliittipaikannuksen avulla. Instinct tukee GNSS-satelliittiverkkoja GPS, GLONASS ja GALILEO, joiden avulla paikannus onnistuu huomattavasti haastavammissa maastoissa kuin pelkällä GPS:llä. Garmin Explore™ -sovelluksella voi suunnitella matkan etukäteen ja lähettää reitin tai reittipisteet suoraan kelloon. Kun on aika palata leiriin, kellon TracBack® -toiminto opastaa turvallisesti tallennettua reittiä pitkin takaisin lähtöpisteeseen.

Integroidun rannesykemittarin avulla käyttäjä voi seurata päivittäistä aktiivisuutta, stressitasoa, unta ja muita hyvinvointitietoja. Instinct seuraa sykettä, askelmäärää, matkaa, kalorinkulutusta, jne. kaikkialla, vaikkapa telttaillessa, juoksulenkillä tai jokapäiväisissä askareissa. Vaellus, metsästys, juoksu, pyöräily, uinti, melonta ja laskettelu ovat vain joitain esimerkkejä laitteen tukemista lajeista. Instinct seuraa sykevälivaihtelun avulla stressitasoa. Tämä auttaa käyttäjää tiedostamaan paremmin stressitason nousua mahdollisesti aiheuttavat fyysiset tai psyykkiset tekijät.

Kun Instinct on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen, puhelimen voi säilyttää repussa ja katsoa älykkäät ilmoitukset, kuten tekstiviestit, sähköpostit ja muut hälytykset, kellon näytöltä. Instinct on yhteensopiva Garmin Connect™ -verkkopalvelun kanssa, missä käyttäjät voivat seurata harjoitteluaan, unen laatua, mm. kevyen, syvän ja REM-unen kestoa, sekä osallistua virtuaalihaasteisiin. Instinct on myös yhteensopiva muiden Garmin -laitteiden kanssa, joihin kuuluvat mm. inReach Mini -satellittiviestintälaite, VIRB-actionkamerat ja  Alpha -koirienpaikannuslaitteet. Instinct on erinomainen metsästysälykello, joka auttaa keskittymään tärkeimpään. Tiedät koiran sijainnin, muut tietävät sinun sijaintisi ja tiedät itsekin, missä olet. Kellon avulla voi lähettää ja vastaanottaa inReach Mini -satelliittiviestinviestejä, lähettää hätäviestin, hallita VIRB-kameran käynnistys- ja pysäytystoimintoja sekä tarkistaa koirien tilaa koskevat päivitykset ja hälytykset.

Instinct -kellon akku kestää jopa 14 päivää älykellotilassa, jopa 16 tuntia GPS-tilassa ja jopa 40 tuntia UltraTrac™ -akunsäästötilassa. Laite on saatavissa suositushintaan 319€, väreissä Graphite, Tundra ja Flame Red.

Instinct on uusin tuote koko ajan kasvavassa Garmin outdoor -tuoteryhmässä, joka keskittyy kehittämään teknisiä ratkaisuja ja innovaatioita käyttäjien ulkoilmakokemuksien parantamiseksi. Garmin outdoor -laitteista on tullut tärkeitä välineitä kaiken tasoisille ulkona liikkujille, mm. vaeltajille, metsästäjille, polkujuoksijoille, maastopyöräilijöille, golffareille ja sukeltajille, sekä muille satelliittiviestimien käyttäjille.

Garmin


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika