Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 2.9.2019

Garmin esittelee uuden fēnix 6 GPS-multisport-älykellosarjan. fēnix 6 -sarjan kelloissa on akun kestoa pidentävä virrankulutuksen hallinta, juoksijoiden suori­tusten suunnittelua helpottava uusi PacePro™ -toiminto sekä aiempaa suurempi pyöreä Garmin-näyttö.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


“Uudessa fēnix 6X Pro Solar -mallissa on kaikki ominaisuudet, joita käyttäjät ovat tottuneet odot­ta­­maan fēnix -kelloilta, sekä akun kestoa pidentävä aurinkolataustoiminto ja suurempi näyttö”, kertoo Garmin -yhtiön maailman­laa­juisen kulut­ta­ja­myynnin varatoimi­tusjohtaja Dan Bartel. “fēnix 6 -sarjan mallit on suunniteltu auttamaan käyttäjäänsä rajojen ylittämisessä ja uusien tavoittei­den asettamisessa. Kellojen entistäkin paremmat toiminnot ja tyylikäs muotoilu vetoavat niin urheilu- kuin seikkailulajienkin harrastajiin.

fēnix 6X Pro Solar

Kaikkien aikojen ensimmäisessä aurinkoenergiaa hyödyntävässä Garmin GPS-kellossa, fēnix 6X Pro Solar -mallissa, on auringolla latautuva Power GlassTM -kellolasi, joka pidentää akun kestoa aurinkoenergian avulla ja lisää kellon käyttöaikaa. Käyttäjän on helppo tarkistaa aurinkoenergian keräystä koskevat tiedot kellon näytöltä. fēnix 6X Pro Solar -kellon akku kestää älykello­tilassa 21 päivää + 3 lisäpäivää aurinkolatausominaisuuksia hyödynnettäessä.

fēnix 6 -sarja – Pro- ja Sapphire -mallit

fēnix 6- ja fēnix 6X -multisport-GPS-kellot ovat kestäviä ja tyylikkäitä. Ne istuvat ranteeseen aikai­sempia malleja paremmin, vaikka näytöt ovat entistä suurempia, 1.3 tai 1.4 tuumaa mallista riip­puen (17 % tai 36 % suurempi kuin aiemmissa fēnix -malleissa). Kapeaan ranteeseen tarkoi­te­tus­sa fēnix 6S:ssä on edelleen 1.2 tuuman näyttö.

Lisäksi Garmin on esitellyt uudet QuickFitTM -nylonrannekkeet ja silikonirannekkeiden uudet värit. Sapphire -malleissa on muiden ominaisuuksien lisäksi laadukas, naarmuuntumaton safiirilasi ja muita korkealuokkaisia materiaaleja.

fēnix 6 -sarjassa esitellään ensimmäistä kertaa ainutlaatuinen PacePro -toiminto, joka auttaa juoksijaa pitämään oikeaa vauhtia yllä. Kun juoksija juoksee ennalta asetettua reittiä, toiminto opastaa sopeuttaen nousun kaltevuuteen. Juoksijat voivat luoda suunnitelmia suoraan kellolla tai etukäteen Garmin ConnectTM– tai Garmin Connect Mobile -pal­velussa. Juoksun aikana käyttäjä näkee kellon näytöltä tavoitetahdin, reaaliaikainen tahdin tavoitteeseen nähden, etäisyyden sen hetkisellä vauhdilla seuraavaan väliaikapisteeseen ja kuinka paljon hän on tavoitteesta edellä tai jäljessä.

fēnix 6 -sarjan kelloihin on esiladattu Euroopan TopoActive -kartat, yli 2.000 laskettelukeskuksen laskettelukartat sekä 41.000 golfkenttää eri puolilla maailmaa. Laitteeseen voi tallentaa jopa 2.000 musiikkikappaletta ja synkronoida soittolistoja useista suosituista musiikin suoratoisto­palveluista ilman puhelinta.

Uudella, mukautettavalla Power Manager -toiminnolla käyttäjä näkee, miten eri asetukset ja antu­rit vaikuttavat kellon akun kestoon. Lisävarmuuden saamiseksi ennen suoritusta tai pitkä­kestoista polkujuoksukilpailua, jäljellä oleva akunkesto voidaan esittää tunneissa ja päivissä. Siten on hel­pompi arvioida, kestääkö akku ilman latausta suorituksen loppuun saakka. Käyttäjä voi säätää virran­säästötiloja poistamalla käytöstä toimintoja, jotka käyttävät paljon virtaa. fēnix 6 -sarjan malleis­sa on myös suosittu ClimbPro -toiminto, jonka avulla mäkisessä maastossa mielellään tree­naavat polkujuoksijat ja pyöräilijät saavat lisätietoa ympäristöstä ja suorituksestaan nousujen aikana.

fenix 6 -sarjan kelloissa on lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia, mm. sisäiset lajiprofiilit sekä lämpö- ja korkeusolosuhteisiin sopeutetut VO2 max -arvio ja treenitila. Kaikissa malleissa on entistäkin parempi rannesykeanturi, jolla voi seurata päivittäistä stressitasoa, uintiin soveltuva veden alla toimiva sykeanturi ja Pulse Ox -anturi, joka seuraa veren happisaturaatiota ja auttaa sopeutu­maan korkeaan ilmanalaan tai seuraamaan unen laatua. Innovatiivisen Body BatteryTM -energia­tason seurannan avulla kellon käyttäjä voi tarkistaa kehon energiatason, mikä auttaa harjoittelun, levon ja unen aikatauluttamisessa.

fēnix 6 -sarjan kelloilla on helppo pitää yhteyttä. Ilmoitukset puheluista, tekstiviesteistä, sähkö­pos­teista, jne. näkyvät kellon näytöllä, kun älykkäät ilmoitukset on otettu käyttöön. Kaikissa malleissa on myös Garmin PayTM -lähimaksuominaisuus.

fēnix 6 -mallisto ovat saatavissa heti, suositushintaan alkaen 649 €.

Uutinen on julkaistu Garmin Suomen tiedotteesta.

Garmin Suomi


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika