Ulkoilma 14.11.2017

Samsung esittelee Galaxy Tab Active2 -tabletin, jossa yhdistyvät käyttäjäystävällisyys ja kestävyys. Tab Active2:lla on IP68-luokitus (Kestää 30 minuuttia veden alla, 1,5 metrin upotuksen ja tiputukset jopa 1,2 metriin asti), joka takaa vedenkestävyyden ja pölytiiveyden, ja iskunkestävien kuorten ansiosta tabletti on loistava työkalu myös erittäin vaativissa olosuhteissa. Muotoilultaan ohut laite kulkee vaivatta mukana kaikkialla ja fyysiset painikkeet sekä S-Pen-kynä tekevät siitä helppokäyttöisen monenlaisissa tilanteissa.


Mainos


Galaxy Tab Active2 on optimoitu yrityskäyttöön vaihtelevissa ympäristöissä ja sääolosuhteissa. Glove Mode -tilan ansiosta tabletin käyttö onnistuu myös hanskat kädessä ja S-Pen tekee valikoissa liikkumisesta, sovellusten käytöstä ja asiakirjojen allekirjoittamisesta helppoa. S-Pen kiinnittyy helposti laitteen suojakuoriin käyttökertojen välillä, eikä kynä tarvitse koskaan latausta. Pogo-pin-liitännän avulla lataus, tiedonsiirto ja näppäimistön liittäminen käyvät sujuvammin kuin koskaan.

Samsung KNOX -mobiilitietoturva huolehtii Tab Active2:n tietoturvasta, sovellusten ikkunointi parantaa tuottavuutta ja saatavilla olevat sovelluskehitystyökalut (SDK) mahdollistavat mukautettujen sovellusten integroinnin. Yritykset voivat siis saada omat sovelluksensa toimimaan moniajotilan ja S-Penin kanssa.

Tab Active2 on digitaalisiin työtehtäviin suunniteltu laite, joka soveltuu käytettäväksi vaihtelevissa ympäristöissä. Suorituskyvyn, kestävän muotoilun ja Samsung KNOX -mobiilitietoturvan yhdistelmä tekee laitteesta luotettavan kumppanin, teitpä sitten töitä kuljetus-, logistiikka-, vähittäiskaupan alalla tai erilaisissa hallintotehtävissä”, sanoo Ardelan Sohrevardi, Samsungin tablettien ja puettavien laitteiden tuotepäällikkö Pohjoismaissa.

Tab Active2 tarjoaa paranneltua käytettävyyttä, suorituskykyä ja tietoturvaa. Siinä on sormenjälki- ja kasvotunnistus nopeaan ja turvalliseen biometriseen tunnistautumiseen. Tab Active2 on valmis lisätyn todellisuuden (Augmented Reality, AR) ratkaisuihin, joilla voidaan näyttää tietoja laitteen edessä olevasta esineestä. Näin voidaan esimerkiksi tarkastella jonkin koneen tarkastus- ja korjausohjeita, rakennuksen piirustuksia, tutkia lämpö- ja kaasutietoja tai kouluttaa henkilökuntaa. Tab Active2 on valmis kolmannen osapuolen AR-ratkaisuihin muun muassa edistyneen kameran, tehokkaan kahdeksanydinsuorittimen, laajennetun RAM-muistin, kiihdytysanturin, gyroskoopin, geomagneettisen sensorin ja GPS-paikannuksen ansiosta.Galaxy Tab Active2 – eri aloille sopivia käyttötapoja ja toimintoja

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy Tab Active2:ssa on 1,6 GHz:n Octa-core-suoritin ja 3 GB RAM-muistia. Laitteessa on 16 GB:n sisäänrakennettu tallennustila ja tuki peräti 256 GB:n microSD-korteille. Laitteessa on 8 tuuman TFT-LCD-näyttö, jonka tarkkuus on 1280×800 pikseliä ja valovoima peräti 480 nitiä. Akku: 4450 mAh. Mitat: 214.7 x 9.9 mm, paino: 419 g. 5 megapikselin etukamera, ja 8 megapikselin takakamera Auto Focuksella. Android 7.1 -käyttöjärjestelmä. Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat: Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4+5GHz), Bluetooth v4.2, USB 2.0 Type-C, NFC, GPS + Glonass + Beidou. IP68-suojaluokitus. Anturit: Kiihtyvyysanturi, sormenjälkitunnistin, kasvojentunnistus, gyroskooppi, läheisyystunnistin,  Hall-anturi, geomagneettinen anturi, RGB Light -valoanturi.

Lähde: Samsung


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika