Ulkoilma 20.10.2015

Suomen Latu on palkinnut Suomen Liikuttaja -tunnustuksella Frisbeegolfliiton ja Frisbeegolfkouluttajat.

Suomen Latu on sponsoroinut tänä vuonna frisbeegolfkorit seitsemälle paikkakunnalle, joissa paikalliset jäsenyhdistykset ovat rakentaneet radat.


Mainos


suomen_latu_frisbii_01Suomen Latu palkitsee vuosittain Suomen Liikuttaja -tunnustuksella organisaation tai tahon, jonka toiminta edistää merkittävällä tavalla suomalaisten liikkumista.

Frisbeegolf on juuri tällainen laji, ja se on nykyään erittäin suosittua. Harrastajamääristä ei ole virallista tilastotietoa olemassa, mutta viime vuonna puhuttiin vielä varovaisesti alle 50 000 harrastajasta. Nyt arvio on yli 100 000.

Frisbeegolf on helppoa ja halpaa. Sitä voi pelata lähes milloin haluaa, yksin tai kavereiden kanssa, ja välttämättömän varusteen eli frisbeekiekon saa kymmenellä eurolla. Ratoja on rakennettu viime vuosina myös kiihtyvään tahtiin.

Frisbeegolf liikuttaa jo yli 100 000 suomalaista yli 500 radalla. Suomen frisbeegolfliitto ja Suomen frisbeegolfkouluttajat ovat ansiokkaasti edistäneet lajin ja sen koulutuksen kehitystä“, tunnustuksen perusteluissa todetaan.

Tunnustusta ei päästy luovuttamaan sunnuntaina, sillä molemmilla järjestöillä oli samaan aikaan virallinen syyskokous. Tervehdykset ja kiitokset välitettiin kuitenkin videoyhteyden välityksellä Suomen Ladun syysliittokokouksesta Asikkalasta tunnustuksen saajille.

Lähde: Suomen latu


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika