Ulkoilma 6.2.2015

Maailman suurimmilla outdoor-messuilla ISPOssa Saksan Münchenissä palkittiin jälleen huipputuotteita. Fjällräven pokkasi kaksi palkintoa Expedition Down Parka No. 1 ja Keb Eco-Shell Anorak –takeilla. Palkinnon saamisen edellytyksenä on uusi ja innovatiivinen tuote.

Kultaisen palkinnon on voittanut Fjällräven Expedition Down Parka nro 1, kestävä hyvin eristetty parkatakki, joka on suunniteltu ammattilaisille, jotka viettävät pitkiä päiviä arktisissa olosuhteissa. Takki on jatkoa Fjällrävenin Numbers-sarjalle, joka on suunniteltu hyvin yksityiskohtaisesti. Parka on suunniteltu vastaamaan koviakin vaatimuksia arktisessa talvessa ja samalla panostettu pitkäikäisyyteen sekä kestävyyteen. Parkatakissa on palkittu Fjällrävenin untuva, joka on eettisesti tuotettu ja siinä on 100 prosenttinen jäljitettävyys, aina alkuperäiselle hanhitilalle saakka. Kangas on kierrätetystä polyesteristä ja orgaanisesta puuvillasta valmistettu G-1000 Eco ja G-1000 Heavyduty Eco.

Toinen palkinto jaettiin Fjällräven Keb Eco-Shell anorakille, joka on lisäys erittäin onnistuneeseen Keb sarjaan. Materiaalina anorakissa käytetään kierrätettyä ja ilmastokorvattua 3-kerros Eco-Shell –kangasta. Kangas on käsitelty ilman fluorihiilipohjaista kyllästystä. Uudella tekniikalla Fjällräven on pystynyt tekemään kestävän ja vedenpitävän materiaalin luontoa vähemmän kuormittamalla.

fjallraven_expedition
Fjällräven Expedition Down Parka No.1.
fjallraven_keb_eco
Fjällräven Keb Eco-Shell.

Myyntiin uutuudet ovat tulossa syyskuussa 2015.

UlkoilunMaailma.fi

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika