Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 11.6.2019

Norden-kirveissä yhdistyvät palkittu design ja uudenlainen teknologia, joka ratkaisee markkinoilla olevien, puuvartisten kirveiden tyypilliset haasteet.


MainosFiskars palaa juurilleen tuomalla syyskuussa markkinoille puuvartiset Norden-kirveet. Niiden suunnitteluun on ammennettu Fiskarsin 370-vuotisesta historiasta ja käsityöperinteistä, sekä toisaalta nykyteknologiasta ja Fiskarsin oman tuotekehityksen innovaatioista.

Kirvessarja koostuu retkikirveestä, rakentajan kirveestä ja halkaisukirveestä. Norden-kirveet valmistetaan Suomessa, Fiskarsin Billnäsin-tehtaalla.Norden-kirveissä on perinteisten puuvartisten kirveiden luonnollinen tuntuma. Varret on valmistettu ensiluokkaisesta amerikanpähkinäpuusta eli hikkorista.

Terän ja puuvarren liitännästä on pystytty tekemään käytännöllisesti katsoen särkymätön valamalla sen päälle lasikuituvahvisteista FiberCompTM-polyamidia. Norden-kirveiden terä on valmistettu kahdesti karkaistusta hiiliteräksestä.

Kirveiden leikkausreuna on erittäin terävä ja sen tarttumattoman PTFE-pinnoite takaa, ettei terä jää kiinni puuhun. Terä on painovoimaoptimoitu ja vähemmän herkkä murtumille kuin sen vanhanaikaiset vastineet.

Kansainvälisesti palkittua designia

Norden-kirvessarja on voittanut Red Dot Design “Best of the Best” -palkinnon. Red Dot on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista suunnittelukilpailuista. ”Best of the Best” -palkinnon myöntämisen perusteena on erinomainen tuotemuotoilu ja ominaisuudet, jotka tekevät tuotteesta erityisen onnistuneen omassa tuotekategoriassaan.

Norden-kirvesvalikoimaan kuuluu retkikirves, rakentajan kirves ja halkaisukirves, joiden varret ovat 35 cm – 50 cm pitkiä. Ne saapuvat kauppoihin syyskuussa 2019.

& Fiskars


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika