Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 12.1.2017

Olet saavutettavissa myös tunnettujen reittien ulkopuolella, kunhan mukanasi on Garmin inReach SE®+ tai Garmin inReach Explorer®+.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Uudet Garmin inReach SE+ ja Explorer+ -satelliittiviestintälaitteet käyttävät koko maailman kattavaa Iridium -satelliittiverkkoa interaktiivisten SOS-viestien lähettämiseen, kaksisuuntaiseen viestintään ja sijaintipaikannukseen kaikkialla maailmassa. Molemmissa malleissa on sisäinen GPS paikannusta ja reittipisteiden ja reittien avulla tapahtuvaa perusnavigointia varten. Hätätilanteessa interaktiivista SOS -toimintoa käytetään avunpyynnön lähettämiseen ja ammattilaisen toimintaohjeiden vastaanottamiseen. Saat myös vahvistuksen, että apua on tulossa. inReach Explorer+ -laitteessa on lisänavigointitoimintoja, mm. esiladatut, topografiset DeLorme® -kartat, sisäinen digitaalinen kompassi ja barometrinen ilmanpainemittari.

inReach SE+

InReach SE+ mahdollistaa navigoinnin GPS-toiminnolla. Voit käyttää reittipisteitä, seurata edistymistäsi ja palata lähtöpisteeseen merkityn polun avulla.
Sh. 499€

InReach Explorer+

InReach Explorer+ on ominaisuuksiltaan monipuolisempi. Se sisältää kattavat navigointi- ja jäljitysominaisuudet ja opastaa sinua sekä tunnetuilla väylillä että maastossa. Siinä on täydet GPS-ominaisuudet sekä esiladatut TOPO-kartat ja reittipistereitit, joita voi tarkastella suoraan laitteessa.
Sh. 549€

Laitteiden käyttö edellyttää satelliittiyhteyssopimusta.

Ulkoilma testaa Garmin inReach Explorer + -laitetta heinä-syyskuun aikana. Tutustu tästä testisivuille.

Lähde: Maahantuoja


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika