Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 8.5.2016

Ulkoilman kevytuntuvatakkivertailussa on mukana viisi laadukasta ja käytännöllistä kevytuntuvatakkia. Mukana olevista malleista esittelemme neljäntenä Rab Microlight Alpine Jacketin.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Rab Microlight Alpine Jacket -kevytuntuvatakin täytteenä käytetään eurooppalaista korkealaatuista 750 fill powerin kosteutta hylkivää hydrofobista hanhen untuvaa. Untuvan kyllästyksen on tehnyt ympäristöystävällisyydestään tunnettu Nikwax. Untuvaa takissa on 143 grammaa (koko L). Takin kokonaispaino on 430 grammaa (koko L).  Takin kankaana on käytetty 30D Pertex Microlight ripstop-polyamidia, joka takaa tuulenpitävyyden ja untuvien pysymisen takissa. Kangas on DWR-käsitelty kosteutta ja likaa hylkiväksi.

rab_microlight_02
Huppussa on joustava säätö, joten erillistä kiristystä ei tarvita.

rab_microlight_03Takin ominaisuuksia joustavan hupun lisäksi ovat vetoketjulliset sivutasku sekä etupuolella oleva vetoketjullinen rintatasku. Takki voidaan pakata mukana tulevaan pakkauspussiin.

Microlight Alpine Jacket on käytännöllinen ja pieneen pakkautuva untuvatakki. Untuvatakki soveltuu erinomaisesti taukotakiksi tai välikerrokseksi. Valmistajan värivalikoimasta löytyy useita värejä, joten jokaiselle löytyy varmasti hyvä vaihtoehto niin seikkailuihin kuin kaupungille.

Takin mitoitus on kapea (slim fit). Takin hinta on noin 230,00 euroa. Valmistaja Rab – www.rab.equipment

Rab Microlight Alpine Jacket on mukana Ulkoilman kevytuntuvatakkivertailussa. Vertailun tulokset julkaistaan syksyllä 2016. Takki on saatu mukaan vertailuun Rabilta.

Teksti ja kuvat: Mika Mannonen


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika