Ulkoilma 4.10.2016

Brittiläinen kylläste- ja pesuaineiden valmistaja Granger’s esittelee untuvavarusteille tarkoitetun Down Wash -pesuaineen. Down Wash maksimoi untuvan hengittävyyden, parantaa lämmöneristystä ja poistaa hajuja. Laadukkaana hoitotuotteena Down Wash on tarkan kuluttajan valinta, sillä se pitää yllä tuotteen suorituskykyä ja pidentää sen käyttöikää.


Mainos


Untuvatuotteita on haastavaa pestä. Tavalliset pesuaineet poistavat untuvan luonnollisen vettähylkivän pinnan ja heikentävät sen eristyskykyä ja hengittävyyttä. Huonosti hoidettu untuvatuote ei kestä kauaa käytössä.

Granger´s Down Wash on erityisesti kehitelty untuvatuotteiden pesuun. Down Wash säilyttää untuvan oman vettähylkivän pinnan, palauttaa sen ilmansitomiskyvyn ja parantaa lämmöneristystä. Pesuaine sisältää myös antimikrobisia ainesosia, jotka poistavat epämiellyttävät hajut.

Down Wash on erittäin suorituskykyinen pesuaine kaikille untuvatuotteille sekä synteettisille kuiduille. Se pesee hellävaroen ja tehokkaasti jo +30 asteessa. Noudata kuitenkin aina tuotteiden omia pesuohjeita.

Granger’s Down Wash on Bluesign®-hyväksytty. Bluesign®‑merkki takaa, että tuotteissa ei ole ihmisille tai luonnolle haitallisia kemikaaleja eikä aineosia eikä niitä ole testattu eläimillä. Bluesign®‑standardien täyttäminen merkitsee myös alhaisia hiilidioksidipäästöjä ja energian kulutusta tuotetta valmistaessa.

Lähde: Maahantuoja


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika