Ulkoilma 2.5.2016

CamelBak esittelee pyöräilijöille suunnitellun Skyline-repun, joka edustaa uutta Low Ride ‑muotoilua. Low Ride -reppujen ideana on, että matala painopiste vähentää repun heilumista ja edistää tasapainoa. Sekä vesisäiliö että tavaratila ovat Skyline-repussa matalalla, minkä ansiosta reppu pysyy tukevasti paikoillaan ja yläselkä pääsee hengittämään ja liikkumaan vapaasti.


Mainos


camelbak_skyline_02Skylinessa 3 litran juomasäiliö on vaakatasossa lantiolla, ja 7 litran tavarasäiliö on selän alaosassa. Paino on poissa hartioilta ja yläselästä, mikä keventää pyöräilijän oloa ja antaa yläselälle tilaa liikkua haastavassakin maastossa. Menoa keventää myös repun vaatimaton 980 gramman paino.

Matalalle sijoitettuna vesi ja tavarat eivät heilu puolelta toiselle, mikä tekee pyöräilystä tasaisempaa. Veden hölskyminen on saatu äärimmäisen vähäiseksi säiliön muotoilulla ja kompressiohihnoilla, jotka pitävät juomasäiliön tiukasti paikoillaan.

Skylinesta löytyy tilaa kypärälle, pumpulle, lukolle, vaihtovaatteille, eväille ja pientavaroille. Repun mukana tulee myös kätevä työkalurulla. Uuden magneettisen pidikkeen ansiosta juomaletkun saa todella nopeasti ja helposti napsaistua olkahihnaan kiinni.

Repun saa säädettyä tukevasti istuvaksi sekä lantio-, olka- että rintahihnoista. Rintahihnaa voi liikuttaa myös ylös ja alas, mikä edistää käyttömukavuutta etenkin naisille.

Skylinen innovatiivinen muotoilu ja edistyksellinen toimivuus on jo ehtinyt saada useita palkintoja, muun muassa Enduro‑maastopyöräilylehden Design & Innovation ‑palkinnon ja BikeRadar-pyöräilylehden Gear of the Year ‑palkinnon.

Ulkoilma ei ole testannut CamelBak Skylinea.

Myynti: Hyvin varustetut urheilu-, retkeily- ja vapaa-ajan myymälät sekä tavaratalot. Tuotenimi ja suositushinta: Skyline 10 LR 169 €

Lähde ja kuvat: Maahantuoja


Mainos
x



Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika