Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 5.6.2019

Suomen puhdas luonto ja monipuoliset retkeilymahdollisuudet houkuttelevat yhä enemmän ulkomaalaisia luontomatkailijoita. Heille ja myös maassamme asuville ulkomaalaisille suunnattu ensimmäinen perusteellinen retkeilyopas avaa Suomen luonnon salaisuudet.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Juuri ilmestyneen opaskirjan aihepiireinä ovat muun muassa Suomessa tarvittavat retkeilytaidot, suomalainen retkeilykulttuuri, olosuhteet, varusteet sekä luonto ja historia.

Suomessa on upeat laajat erämaat ja hyvä retkeilyn palveluvarustus. Toivon, että kirja innostaa entistä useamman ulkomaisen luontomatkailijan valitsemaan juuri Suomen matkakohteekseen“, kertoo kirjoittaja Jouni Laaksonen.

Lisäksi kirja esittelee kattavasti yli 20 upean kansallispuiston tai muun retkikohteen parhaat palat. Mukana on muun muassa patikointia helpoista päiväretkistä vaativiin vaelluksiin, melontaelämyksiä sekä hiihtoa laduilla ja umpihangessa. Lukijan on mahdollista ladata kirjassa kuvatut retkeilyreitit GPX-tiedostoina älypuhelimen karttasovellukseen tai GPS-paikantimeen. Teos on monipuolisesti kuvitettu ja sisältää retkikohteiden kartat.

Jouni Laaksonen on palkittu kuhmolainen tietokirjailija ja retkeilytoimittaja, joka on kirjoittanut lukuisia opaskirjoja ja lehtiartikkeleita retkeilystä Suomessa.

Tuotetiedot

Jouni Laaksonen
Hiking in Finland – Day Trips and Backpacking Expeditions
• englanninkielinen
• nidottu, 304 sivua, koko 17 × 21 cm
• suositushinta 29,00 €
• saatavana myös e-kirjana

Karttakeskus


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika