Ulkoilma 16.2.2014

Canon PowerShot-mallistoon tuli uusi lujatekoinen, vesitiivis PowerShot D30 –kamera. PowerShot D30 -kameralla voi kuvata vedenpinnan alla 25 metrin syvyydessä.

Canon-kuvanlaatu ei jätä toivomisen varaa

Kamerassa on Canonin HS System -järjestelmä, jonka herkän kennon ja DIGIC-prosessorin muodostama yhdistelmä tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn myös heikossa valaistuksessa kuvattaessa. PowerShot D30 -kamerassa on 12,1 megapikselin CMOS-kenno ja 28 mm:n laajakulmainen 5x zoom-objektiivi.

Kamerassa on optinen kuvanvakain, joka varmistaa terävät ja tarkat kuvat. Älykäs kuvanvakaintekniikka ottaa automaattisesti käyttöön tilanteeseen parhaiten sopivan kuvanvakaintilan.

Lujatekoinen PowerShot D30 -kamera mahdollistaa kuvaamisen syvemmissä vesissä kuin yksikään toinen kompaktikamera. Kameralla voi kuvata jopa 25 metrin syvyydessä. Lisäksi kamera kestää pudotuksen jopa 2,0 metristä ja pakkasta -10 °C:n lämpötilaan asti. Kamera on myös pölytiivis. Näiden ominaisuuksien ansiosta kamera on kuin kotonaan talviharrastuksissa, kalliokiipeilyssä ja sukellettaessa. Ohut ja kevyt runko on myös hyvin kulutusta kestävä.

Monikäyttöinen PowerShot D30 tallentaa vedenalaisen näkymän hämmästyttävän todenmukaisena. Kamerassa on sekä vedenalainen kuvaustila että mukautettu valkotasapainotoiminto, joilla asetukset ovat nopeasti säädettävissä värien todenmukaista tallennusta varten.

Videon tai valokuvan kuvauspaikan voi merkitä GPS:n avulla. PowerShot D30 -kamerassa on oma GPS-yksikkö.  Kameran vähän virtaa kuluttava GPS-lokitoiminto merkitsee kuvaajan reitin kuvauspaikkojen karttuessa.

PowerShot-D30-BLUE-BEAUTY

PowerShot D30 -kameran tärkeimmät ominaisuudet

– Lujatekoinen kompaktikamera
– Vesitiivis 25 metrin syvyyteen
– 12,1 megapikselin HS System -järjestelmä, vedenalaiset toiminnot
– 28 mm:n laajakulmaobjektiivi, 5x optinen zoom, älykäs kuvanvakain
– GPS-yksikkö
– 7,5 cm:n (3,0 tuuman) LCD-näyttö, jossa on päivätila
– Full HD -videot
– Smart Auto (32 näkymää)
– Videokooste, hidastusvideokuvaus

UlkoilunMaailma.fi ei ole itse testannut kameraa ja esittely on tehty UlkoilunMaailma.fiin aloitteesta.

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Canon Oy

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika