Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 4.11.2019

Uusi BioLite Headlamp -otsalamppu on niin kevyt ja mukava, että saatat jopa unohtaa sen olevan päässäsi. Lampun ultraohuen etuosan, optimaalisen painon jakautumisen sekä käytännöllisen, kosteutta hylkivän kankaan ansiosta Otsalamppu tuntuu mukavalta pitää.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Kevyt ja ladattava otsalamppu

Elektroniikka on integroitu materiaaliin keveyden saavuttamiseksi. Vain 69 gramman painoinen lamppu asettuu napakasti otsaa vasten ja myötäilee jokaista liikettä. Virtalähde on sijoitettu takaraivolle, jotta lampun painopiste ei asetu eteen. Yhdellä kädellä kallistettava malli helpottaa valon suuntaamista maahan.

Lamppu on mahdollista yhdistää varavirtalähteeseen ja lamppua voidaan ladata käytön aikana, mikä pidentää merkittävästi akun käyttöaikaa.

Valo ja akku

BioLite Headlamp -otsalampun enimmäisvaloteho on 330 luumenia ja siinä on 4 eri valotilaa. Valon kantama on Spot-tilassa 75 m ja Flood-tilassa 16 m. Akunkesto on High-tilassa 3,5 tuntia ja Low-tilassa jopa 40 tuntia. Otsalamppu ladataan micro USB -liitännän kautta BioLite Stove-, Solar Panel- tai Powerbank-varavirtalähteen avulla.

BioLite Headlamp -otsalampun ohjehinta on 65 EUR.

Ulkoilma ei ole testannut BioLite-otsalamppua.

Roswi & BioLite


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika