Tuomas Hietala 4.6.2017

Kukat kukkii, linnut visertää, eläimet äänehtivät ja ennen kaikkea lanta haisee. Siltä tämä Alppikylä tuoksuu, näyttää ja luontoihminen rakastaa sitä! Kaikki on luonnollisessa tilassa sveitsiläisen organisoidusti, ruoho ei rehota, roskia ei ole kaduilla eikä etenkään luonnossa. Kuuluu vain lempeän Alppituulen humina, joka lumoitsee sinutkin. Minut se vei jo ajat sitten: Rauha ajatuksille, luovalle tilalle ja uuden nahan luomiselle.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Sveitsi on pieni maa ja Engelberg sitäkin pienempi Alppikylä: Vajaa vuosi on kulunut ja löydän silti päivittäin uusia koluamattomia paikkoja. On totta, että massaturismi vetää omaa showtaan ja puskee ihmisiä laakson toiselle puolelle tiettyihin palveluihin. Kuitenkin näin jo alusta alkaen tänne tullessani sen valtavan käyttämättömän potentiaalin, jonka alue tarjoaa. Sen mahdollisuuden haluan sinulle kädestä pitäen näyttää.

Takaisin siihen kesään ja tuoksuihin. Moni ei taida lopulta tietää miten paljon täällä paistaa aurinko! Mietin usein miten valtavan lähellä Lappiakin lopulta on täysin erilaista maailmaa, sellaista jossa ei tarvitse puhua kaamoksesta eikä synkkyydestä. Talvet lyhenevät ja kesät pitenevät, näin se tulee menemään Alpeillakin. Joulukuussa esimerkiksi juoksin ilman paitaa toisella puolen laaksoa, kun vastapuolella laskettiin jo täyttä häkää!

Se palvelu, jonka minä sinulle tuon, on olla ulkona. Tässä ympäristössä, jota yritin sinulle kuvailla ja toivottavasti siinä onnistuin. Katsoa väriloistoa, silittää lempeitä lehmiä ja tavata muita aktiivisen ja energisen elämäntavan edustajia. Ja mitä se haittaa vaikket vielä sellainen olisikaan, seura voi ja tekeekin kaltaisekseen eli mukaan vaan imemään energistä elämäntyyliä. Luonto antaa ja opettaa jo itsessään niin paljon, että siellä oleminen lisättynä terveyteen tähtäävillä täsmäiskuilla, puhtaasti syömisillä ja korkealla aktiivisuustasolla varastoit itsesi täyteen energiaa useiksi kuukausiksi.
Tämä on se minun tuotetakuuni sinulle.

Teksti ja kuvat: Tuomas Hietala

Elokuussa Engelbergiin! Lataa ohjelma tästä: http://talesofthetrainer.com/wp-content/uploads/2017/05/Hyvinvointimatka-elokuu-2017.pdf


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika