Ulkoilma Festivaali järjestetään Ulkoilma Akatemian, Savon ammattiopiston sekä muiden yhteistyökumppaneiden avustuksella. Lisäksi tarvitsemme talkoolaisia muutamiin työtehtäviin festivaalin ajaksi sekä rakentamiseen.

Ulkoilma Festivaali -tapahtumassa tapaat aktiivisia aikuisia ja perheitä, jotka ovat kiinnostuneista ulkoilusta, retkeilystä sekä inspiroivasta elämästä. Tapahtumassa on mukana alan ammattilaisiaa. Alueella ei ole anniskelumyyntiä.

Kaikki talkoolaiset ehtivät myös tutustumaan sovitusti festivaalien ohjelmaan. Tarjoamme telttapaikan, aittamajoitusta sekä lämpimän lounaan. Lisäksi tapahtumasta saa muiston, joka tarkentuu lähempänä.

Millaisia talkootöitä?

Yleinen käsipari – 6 hlö – Kaipaamme mukaan yleisiä käsipareja, joiden tarkempi toimenkuva selviää viimeistään festivaalialueella. Tällaista työtä on mm. alueen yleisen siisteyden ylläpito, telttojen pystyttäminen ja vieraiden opastaminen.

  • Tarve to-su klo 9-20
  • Tämä talkootyö voi olla fyysistä

Liikenteenohjaus – 4 hlö – Törmälän loma- ja kurssikeskuksen alueelle on varattu vieraille omat pysäköintialueet. Kannustamme saapumaan muulla tavalla kuin yksin henkilöautolla. Olemme kuitenkin valmiina ohjaamaan pysäköintiä vaaditulla tavalla. Liikenteenohjaajan tulee olla ajokortillinen henkilö, joka pystyy hahmottamaan alueet ja pystyy sietämään hiukan painetta. Hätätilanteessa liikenteenohjaajan tulee ohjata pelastushenkilökuntaa oikeaan kohteeseen. Työ painottuu aamupäivään. Liikenteenohjaajat toimivat yhteistyössä turvallisuudesta vastaavien henkilöiden kanssa. Ensiaputaito on hyödyksi.

  • Tarve pe klo 9-16, la klo 9-18 ja su 9-16
  • Tämä talkootyö ei ole fyysisesti raskasta (seisomatyö)

Turvallisuus – 4 hlö – Festivaalin turvallisuudesta vastaa turvallisuusalan yritys yhdessä turvallisuusalan opiskelijoiden kanssa sekä festivaalin järjestäjien kanssa. Turvallisuudesta vastaavaan ryhmään mahtuu muutamia talkootyöntekijöitä. Tehtävään sopii henkilö, jolla on EA2 tai vastaava osaaminen ja / tai poliisin myöntämä järjestyksenvalvontakortti. Turvallisuusryhmä on valmiudessa koko festivaalin ajan (24h).

  • Tarve to-su klo 9-20
  • Tämä talkootyö vaatii fyysistä kuntoa sekä henkistä kanttia

Lasten ohjaaminen – 4 hlö – Ulkoilma Festivaali on koko perheen tapahtuma. Sisältö on kuitenkin painottunut aikuisiin harrastajiin sekä luontoalan ammattilaisiin. Rajatulle metsäalueelle, joka sijaitsee Törmälän alueen sisällä, teemme pienen lasten luontopolun. Luontopolun luona on jatkuvasti (noin 10-18) aikuinen valvomassa lasten toimintaa. Aikuinen on yhteydessä ensiapuryhmään. Alueella on arviolta noin 10-20 lasta. Lasten ikä on 4-12 -vuotta. Lasten ohjelman parissa olevalla aikuisella tulee olla nuhteeton tausta.

  • Tarve pe-su klo 10-18
  • Tämä talkootyö on fyysistä ja vaatii tarkkuutta

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi talkootyöstä

Olemme ensisijaisesti yhteydessä sähköpostilla.
Valitse ensisijainen vaihtoehto. Viestissä voit kertoa myös muusta osaamisesta.
Älä muuta otsikkoa.
Kuvaile osaamista, käytettävyyttä sekä asioita, jotka tulee ottaa huomioon täyttäessämme talkoolaisten paikkoja. Kerro myös erityistoiveista ruokailun tai majoituksen suhteen.

Talkootyöstä vastaa Ulkoilma Festivaalin järjestäjä Mika Mannonen / Kompass Outdoor. Nimeämme myöhemmin henkilön, joka vastaa talkootyöstä tapahtuman aikana.

Mika Mannonen
mika@kompassoutdoor.fi
050 4412 125


Yhteistyössä