Suosittelemme saapumaan Ulkoilma Festivaaleille bussikuljetuksella tai kimppakyydillä. Alueella on laajennettu pysäköinti henkilöautoille.

Etelä-Konneveden kansallispuisto sijaitsee Konneveden ja Rautalammin kunnissa Keski-Suomen ja Pohjois-Savon maakuntien rajalla. Puistoon kuuluu Konnevesi-järven eteläisen osan saaria ja laaja yhtenäinen manneralue järven itärannalla. Kansallispuisto sijoittuu kantatien 69 eteläpuolelle sekä valtatien 9 luoteispuolelle.

Saapuminen julkisilla

Ulkoilma Festivaaleille saapuminen onnistuu loistavasti junalla ja bussilla.

Saapuminen junalla

Suonenjoen rautatieasemalle pääsee junalla esimerkiksi Mikkelistä ja Helsingistä. Suonenjoen rautatieasemalta on edestakainen bussikuljetus festivaalialueelle Törmälään. Suonenjoki on 30 kilometrin päässä Törmälästä.

Varaa junalippu www.vr.fi

Saapuminen bussilla

Ulkoilma Festivaalin festivaalibussi kulkee Kuopiosta sekä Jyväskylästä suoraan Törmälään. Kuopiosta matkaa on noin yksi tunti. Jyväskylästä tunti ja vartti.

Varaa festivaalibussi tästä

Rautalammin keskustaan kulkee julkinen bussilinja. Rautalammilta järjestämme tarvittaessa kuljetuksen Törmälään.

Varaa bussilippu www.matkahuolto.fi

Saapuminen autolla

Törmälään (Konnekoskentie 552, Rautalampi) : Konneveden ja Rautalammin väliseltä kantatieltä 69 käännytään Konnekoskentielle (nro 16089, noin 4 km Rautalammin keskustasta länteen). Ajetaan Konnekoskentietä noin 5,5 km, ja Törmälän loma- ja kurssikeskus on tien vasemmalla puolella.

Pysäköintipaikkoja on Konnekoskentien molemmin puolin. Katso aluekartta. Noudatathan paikan päällä annettuja pysäköintiohjeita.

Saapuminen lentäen

Harkitse vielä kerran. Edestakainen lento Helsingistä Kuopion Rissalan lentokentälle aiheuttaa matkustajaa kohden CO² päästöjä yli 100 kg ja kuluttaa polttoainetta matkustajaa kohden noin 50 kg (Lähde Finnairin päästölaskuri).

Emme järjestä kuljetusta Rissalasta Törmälään.

Varaa lento www.finnair.fi


Yhteistyössä