Kiinnostaako luontokuvaus ja erityisesti luonnonvaraisten eläinten valokuvaaminen? Valokuvaaja Krista Ylinen kertoo luennollaan tavastaan ja kokemuksistaan valokuvata luonnonvaraisia eläimiä. Lisäksi Krista jakaa arvokkaita neuvoja mm. eläinten kanssa toimimiseen sekä vastaa kysymyksiin luontokuvaukseen liittyen. Millaisia kertomuksia ja toimintatapoja upeiden valokuvien takaa löytyykään?

Krista Ylinen on matkannut ympäri Suomen luontokuvien perässä. Hirvieläimet, ketut, linnut ja karhut kuuluvat pääkuvauskohteisiin, ja viimeiset puolitoista vuotta Lapissa asuessaan on valokuvaajan kovalevyille löytäneet tiensä myös upeat skandinaaviset tunturi- ja vuoristomaisemat. Krista on tullut luontokuvauksesta kiinnostuneille tutuksi Instagramin kautta, sekä Suomen Luonto -lehden blogistina ja Luontokuva-lehden kolumnistina. Pääset näkemään hänen valokuviaan muun muassa Instagramissa @kristaylinenphotography.

Luennolle osallistuminen sisältyy festivaalipassin hintaan, kuten myös kaikki muukin ohjelma. Hanki oma festivaalipassi ajoissa.

Tämän luennon tarjoaa Partioaitan 365-klubi.


Yhteistyössä